02 / 05 / 2024

başakşehir ön talep

başakşehir ön talep

İstanbul Başakşehir'de kurulan Bulvar İstanbul projesinde satışlar başladı. Projede bulunan 1555 daire için ön talep formu toplanıyor. Proje Bulvar ve Göl olmak üzere 2 etaptan oluşuyor.

Bulvar İstanbul için ön talep toplanıyor!

Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul için ön talep toplanıyor. Başakşehir'de yükselen projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Air Başakşehir ön satışta! 928 bin TL'ye 1+1!

Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir ön satışa çıktı. Projede fiyatlar 928 bin TL'den başlıyor.

Air Başakşehir ön talep topluyor!

Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir ön talep topluyor. Projede farklı tip ve büyüklüklerde daire seçenekleri bulunuyor.

Başakşehir'in Kalbi ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Başakşehir'in Kalbi projesi ön talep topluyor. 

Fuzul Yapı Başakşehir projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Bugün hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesinde ön talep toplanıyor. Projede 500 adet konut yer alacak.

3. İstanbul Başakşehir basın lansmanı 28 Eylül'de!

Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığıyla kurulan ASAF İş Ortaklığı, Başakşehir’in en büyük projesi 3. İstanbul Başakşehir’de şimdi de rezidans etaplarını görücüye çıkarıyor.

TOKİ Başakşehir Kayapark ihalesi yarın!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mevkiinde Yapılacak Olan Kayapark 1. Etap Rekreasyon Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir satılık!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir'de dükkan ve ofisler yer alıyor. Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri için ön talep süreci devam ediyor...

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir'de başlıyor!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir'de başlıyor. Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri için ön talep süreci başladı...

Kuzey Yakası Ticarileri Başakşehir teslim tarihi!

Kuzey Yakası Ticarileri Başakşehir teslim tarihi 36 ay sonra olarak belirtiliyor. Emlak Konut, Kuzey Yakası Ticarileri için ön talep topluyor...

TOKİ Başakşehir Kayapark ihalesi bugün!

İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda hayata geçirilecek olan Kayapark 1. Etap Rekreasyon Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ön yeterlilik ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Başakşehir İbn Haldun Üniversitesi bugün açılıyor!

Başakşehir'in ilk üniversitesi olan İbn Haldun Üniversitesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün açılıyor.

TOKİ Başakşehir 523 Hait inşaat ihalesi bugün!

TOKİ, İstanbul İli Başakşehir İlçesi'nde yer alan 523 adet hait için ihalesini bugün gerçekleştirecek.

İşte Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı'nın güzergahı!

Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir arasında hizmete girecek havaray hattı yolculuk süresini 27 dakikaya indirecek. İşte Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı'nın güzergahı...

başakşehir ön talep Haberi

başakşehir ön talep

Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki dairelere sahip olmak isteyenler ön talep formu doldurarak örnek daireleri ziyarete edebilirler.


Başakşehir Bulvar İstanbul Konutları Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçiyor. Projede daire fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Bulvar İstanbul Evleri 2 etap halinde yükseliyor. Bulvar ve Göl etaplarında toplam 1555 konut yer alıyor. Aynı zamanda ticari birimler de proje dahilinde hayata geçiyor.


Bulvar İstanbul projesindeki daireler 2016 yılının ilk aylarında teslim edilecek. Dairelerin ödemesi banka kredili yapıldığında yüzde 1 peşinat uygulanıyor. Yüzde 24'lük bölüm 1 sene sonra ve kalanı banka kredisiyle ödeniyor. 


Şirket bünyesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde ise 23 ay faizsiz olarak...