30 / 04 / 2024

Başakşehir Onurkent Spor Parkı ne zaman açılacak

Başakşehir Onurkent Spor Parkı ne zaman açılacak

Başakşehir'de hayata geçirilen Güvercintepe Spor Parkı’nın ardından Onurkent Spor Parkı’nın da inşasına başlandı. Peki Başakşehir Onurkent Spor Parkı ne zaman açılacak? Başakşehir Onurkent Spor Parkı ne zaman tamamlanacak?

Başakşehir Onurkent 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Başakşehir ilçesi, Başakşehir Mahallesi, 1411 ada, 1 parsel ve 5 parselin Güneyindeki Tescil Dışı Alana ilişkin (İkitelli Gecekondu Önleme Bölgesi Onurkent) 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Başakşehir Stadının devredilmesiyle İBB 12 milyon liralık tasarruf edecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

Başakşehir-Kayaşehir metrosu 2019'da açılacak!

Onurkent, Sağlıkkent ve Toplukonut Sitelerinden geçerek Kayaşehir'e ulaşacak olan Başakşehir-Kayaşehir metrosu 2019'da açılacak.

Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir Projesi!

Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir Projesi 364 bin metrekare alan üzerinde 10 blok olarak yükseliyor. Projede, konut, ofis, otel, spor tesisi, kongre merkezi gibi alanlara yer veriliyor...

Onurkent Başakşehir nazım imar planı askıda!

Başakşehir İkitelli Gecekondu Önleme Bölgesi ( Onurkent ) Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Başakşehir Şelale Park Sosyal Tesisleri açıldı!

Şelale Park Sosyal Tesisleri, Başakşehir Belediyesi tarafından hizmete sunuldu. Park alanından, otoparkına, spor alanından kafe ve restoran bölümüne kadar bir çok imkanıyla vatandaşların faydalanabileceği tesis, 1000 metrekarelik bir alanda kuruldu.

Başakşehir Spor Kulübü'ne altyapı tesisi inşa edilecek!

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ: "13 ayda bitmesi öngörülen altyapı tesisleri ve akademi için yaklaşık 10 milyon avroluk bütçe olacağını tahmin ediyorum" dedi.

Başakşehir Onurkent imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Başakşehir İlçesi, Başakşehir Mahallesi, 572 ada, 3 parsel ve 555 adadaki park olarak terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıdan iniyor...

Başakşehir Onurkent imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir İlçesi, Başakşehir Mahallesi, 572 ada, 3 parsel ve 555 adadaki park olarak terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Başakşehir Onurkent imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir Onurkent konut alanında 569 ada, 11 ve 12 ile 572 ada 3 no'lu parsellere ilişkin 1/5.000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

Başakşehir Onurkent imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir Onurkent konut alanında 569 ada, 11 ve 12 ile 572 ada 3 no'lu parsellere ilişkin 1/5.000 ölçekli imar planı tadilatı dün askıya çıkarıldı...

Başakşehir Onurkent Spor Parkı ne zaman açılacak Haberi

Başakşehir Onurkent Spor Parkı ne zaman açılacak

Başakşehir Onurkent Spor Parkı ne zaman açılacak?

Her yaştan Başakşehirlinin kaliteli, modern imkanlarla, uzun mesafeler kat etmeden kendi mahallesinde ücretsiz tesislerde sağlıklı bir yaşama kavuşabilmesi için hayata geçirilen ücretsiz spor parkları her mahalleye taşınacak.

Güvercintepe Mahallesi’nde hayata geçirilen Spor Parkı’nın ardından Onurkent Spor Parkı’nın da inşasına başlandı. 2015 yılı sonunda tamamlanması hedeflenen kompleks 2.600m2’lik alanda kurulacak. Onurkent Spor Parkı’nda Güvercintepe Spor Parkı’nda bulunan tüm imkanlar mevcut olacak. Bayan ve erkeklerin kullanımında olacak olan 20x10 m havuzunun inşasına başlandı. Komplekste; halı saha hizmetinin yanında, soyunma odaları, grup aktivite odaları, fitnes, sauna, duş, toplantı odaları, ofis odaları, mutfak, cafe, revir, çocuklar için oyun alanları ve mescit yer alacak. Tesiste ayrıca 72 araçlık otoparkta yer alacak.


Başakşehir Belediyesi