06 / 05 / 2024

başakşehir toki yeni

başakşehir toki yeni

Toplamda 2 bin 512 konuttan oluşan TOKİ Kayabaşı projesi İstanbul Kayabaşı'nda yer alıyor. İşte TOKİ İstanbul Başakşehir yeni proje...

TOKİ Başakşehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Kayabaşı'na 163 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Kayabaşı TOKİ projesinde 163 konut yer alacak.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Avrasya Konutları 2 projesiyle Başakşehir'e 410 yeni konut geliyor!

Fuzul Yapı Avrasya Konutları 2 projesi için düğmeye bastı. Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesinde 410 yeni konut yer alacak...

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Başakşehir'in yeni yaşam merkezi Başakport'ta satışlar başladı!

İstanbul Başakşehir'de Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Başakport projesinin satışları başladı. Peki projede yer alan konutların fiyatı ne kadar oldu? İşte 27 Mayıs 2022 BaşakPort projesi konutlarının fiyat listesi...

Başakşehir Şahintepe ve Ziyagökalp mahallelerine yeni konut müjdesi!

Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Kentsel dönüşümle ilgili bu proje sürerken, 2022'nin ilk 6 ayı içerisinde yeni projeleri duyuracağız. Şahintepe ve Ziya Gökalp Mahallelerindeki konutlara 6 ay içerisinde başlayacağız" dedi.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Başakşehir Kayabaşı'na 729 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini bugün saat 15:00'te gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO'nun Başakşehir arsası için yeni plan!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde 1 milyon metrekarelik alanın planları ve “rezerv yapı alanı” kararı iptal edilmişti. Emlak Konut GYO tarafından alan için yeni plan hazırlandı...

TOKİ'den Başakşehir Kayabaşı'na 496 yeni konut!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi 496 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

Başakşehir’in çevreci ve akıllı belediye binası 29 Ekim’de açılacak!

Başakşehir’in yeni belediye binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Çevreci ve akıllı belediye binasının 29 Ekim tarihinde açılacağı duyuruldu.

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 1446 yeni konut geliyor!

Uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylığı ile konut sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den müjde geldi. TOKİ, İstanbul Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi'nde 2 etap olarak toplamda 1446 yeni konut inşa edecek. Projelerin ihale tarihi açıklandı. 

başakşehir toki yeni Haberi

başakşehir toki yeni

Toplamda 85 bin metrekare inşaat alanda hayata geçirilen proje TOKİ tarafından inşa ediliyor. Proje toplamda 2 bin 512 konuttan meydana geliyor.


TOKİ Kayabaşı Konutları içerisinde belediye hizmet binası, kültür merkezi, evlendirme dairesi ve ticaret merkezi binaları bulunacak.


TOKİ İstanbul Başakşehir yeni proje!

İstanbul Kayabaşı'nda 5 mahalle şeklinde tasarlanan projenin 26 bin metrekaresi peyzaj alandan oluşuyor.



Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



TOKİ’nin Kayabaşı’nda inşa edilen 2 bin 512 sosyal konutunda yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Beş etaptan oluşan proje tamamlandığında 85 bin metre karelik yeni bir yaşam alanı oluşacak.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, İstanbul Kayabaşı'nda mahalle konseptinde inşa edilen beş etaplık, 2 bin 512 konutluk projeyi denetledi. Turan, İstanbul'un en büyük konut alanı olan Başakşehir ilçesi Kayabaşı bölgesinde, yapılan...