27 / 04 / 2024

başakşehir Vadişehir teslim tarihi

başakşehir Vadişehir teslim tarihi

Vadişehir Evleri Başakşehir satış ofisi iletişim için 0212 415 41 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 50 bin metrekarelik alanda inşa edilen projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Vadişehir Başakşehir nerede harita!

Vadişehir Başakşehir nerede harita bilgileri kapsamında proje, İstanbul Başakşehir 1. kısım'da yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği projede 48 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Başakşehir Vadişehir satılık ev!

Toplam 650 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de yükseliyor. Başakşehir Vadişehir satılık ev seçenekleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Vadişehir Başakşehir’de teslimler 2017'de!

Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından hayata geçirilen Vadişehir Başakşehir projesi 550 milyon TL 'lik yatırım bedeliyle Başakşehir 'de inşa ediliyor.

Başakşehir Vadişehir'de 24 ay 0 faizle! Metrekaresi 2 bin 850 TL'ye!

Daire fiyatlarının metrekare birim bazında 2 bin 850 TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Vadişehir projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Başakşehir Vadişehir ödeme planı!

Başakşehir Vadişehir ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat sonrasında ara ödeme ve 24 ay faizsiz vadelendiriliyor. Proje toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip.

Başakşehir Vadişehir teslim tarihi!

Başakşehir Vadişehir teslim tarihi olarak 2017'nin ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Toplam 650 daireden oluşan projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle dizayn edildi.

Başakşehir Vadişehir kampanyalı ödeme planı!

Başakşehir Vadişehir kampanyalı ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat sonrasında ara ödeme ve 24 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor. Proje 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir adres bilgileri!

Başakşehir Vadişehir adres bilgilerine göre proje yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda inşa ediliyor.

Başakşehir Vadişehir fiyat listesi!

Başakşehir Vadişehir fiyat listesine göre dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 650 adet daireden oluşan projede dairelerin tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Vadişehir Başakşehir Evleri satışta!

Ön talep süreci sona eren Vadişehir Başakşehir Evleri satışta. Dairelerin büyüklükleri 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi! 

"Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi" olan Mavera Comfort Başakşehir projesi bugün satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Peki Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi ne zaman? İşte Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi...

Kiler Kiptaş Referans Başakşehir Vadi nerede?

Toplam 87 konut ve 63 ticari alandan meydana gelen Referans Başakşehir Vadi projesi 2020 yılı Mart ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Kiler Kiptaş Referans Başakşehir Vadi nerede?

Referans Başakşehir Vadi fiyat listesi!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığı ile hayata geçirildi. Projedeki konutların 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Lal Bahçe Başakşehir teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesinde daireler 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Lal Bahçe Başakşehir teslim tarihi ne zaman?

Kuzey Yakası Ticarileri Başakşehir teslim tarihi!

Kuzey Yakası Ticarileri Başakşehir teslim tarihi 36 ay sonra olarak belirtiliyor. Emlak Konut, Kuzey Yakası Ticarileri için ön talep topluyor...

3.İstanbul Başakşehir teslim tarihi!

Arsa alanı 116 bin metrekare olan 3.İstanbul projesi 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana geliyor. 3.İstanbul Başakşehir teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Başakşehir Vadişehir konut fiyatları!

Başakşehir Vadişehir konut fiyatları 644 bin TL'den başlıyor. Vadişehir Evleri Başakşehir projesi Haziran 2017 yılında teslim edilecek...

Vadişehir Başakşehir güncel daire fiyatları!

Vadişehir Başakşehir güncel daire fiyatları 644 bin TL'den başlayarak değişiyor. Vadişehir Başakşehir projesi Haziran 2017 yılında teslim edilecek...

Tual Bahçekent Başakşehir teslim tarihi!

Tual Bahçekent Başakşehir projesinde daire fiyatları 224 bin 300 TL'den başlıyor. Tual Bahçekent projesinde konut, ticaret, hastane, okul, yurt alanları yer alıyor...

Huzzak Tower Metro Başakşehir teslim tarihi!

Huzzak Tower Metro Başakşehir projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 800 liradan başlayarak değişiyor. Huzzak Tower Metro projesinde satışlar Mayıs sonunda başlayacak...

Başakşehir Vadi Şehir proje teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Şehir proje teslim tarihi 2017 yılının ilk yarısı olarak belirlendi. Vadi Şehir Evleri Başakşehir projesinde fiyatlar 545 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Vadişehir Başakşehir detaylı fiyat listesi!

Vadişehir Başakşehir detaylı fiyat listesi 545 bin TL'den başlıyor. Başakşehir 1. kısımda yükselen Vadişehir Evleri projesi Nisan 2017 yılında sahiplerine teslim edilecek...

Vadiyaka Başakşehir teslim tarihi!

Vadiyaka Başakşehir teslim tarihi 2017 yılının ikinci çeyreği olarak belirtiliyor. Cadde dükkanları bugün satışa sunulan projede 24 ay vade farkı olmadan taksit yapılıyor.

başakşehir Vadişehir teslim tarihi Haberi

başakşehir Vadişehir teslim tarihi

Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projede yüzde 30 peşinde; kalan tutar için 48 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor. 


Vadişehir Evleri Başakşehir satış ofisi ile 0212 415 41 41 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Fiyatların 496 bin TL'den başladığı proje 650 daire ve 60 ticari üniteden oluşuyor. 


Başakşehir Vadişehir'de yürüyüş yolları, koşu alanları, kreş, hobi odası, çocuk oyun alanları ,sauna, fitness center, Türk hamamı ve yüzme havuzu gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


550 milyon lira yatırım bedeline sahip Vadişehir Başakşehir Residence'nin arsa alanı 50 bin metrekare olarak belirlendi. Proje Çolakoğlu Group, Irmak Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası ile yükseliyor. 


Vadişehir Rezidans adres: Başakşehir 1. Kısım Sabahattin Zaim Caddesi 810/1...