02 / 05 / 2024

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat listesi konum ve metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Fuzul İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Botanik Parkı’na 5 dakikalık mesafede bulunuyor.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sevindiren gelişme!

Referans Başakşehir Vadi projesinde çalışmalar tamamlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projede yer alan konutların kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

KİPTAŞ Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 168 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde gelinen son aşama hakkında sosyal medya üzerinden bilgi verdi. 

KİPTAŞ Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 150 adet birimde devam eden Referans Başakşehir Projesi'nde yüzde 75 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Başakşehir'e dört yeni metro hatları geliyor! 

Ak Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Başakşehir'de Organize Sanayi Bölgesindeki bir sanayi sitesini ziyaret etti. Vatandaşları pazar günü sandık başına çağıran Yıldırım, işçilerle sohbet ederek yeni projelerinden bahsetti. 

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir satılık!

Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Başakşehir'de dükkan ve ofisler yer alıyor. Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri için ön talep süreci devam ediyor...

Avrupa Konutları Başakşehir'de kalan dükkanlar açık satışa döndü!

Avrupa Konutları Başakşehir'de açık artırmayla satışa sunulan 27 dükkanın açık artırma ihalesi yapıldı. Kalan dükkanlar için ise açık satışa dönüldü.

Avrupa Konutları Başakşehir'in dükkanları satışta!

Avrupa Konutları Başakşehir'de bulunan 27 adet cadde dükkanı bugün açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor.

Avrupa Konutları Başakşehir cadde dükkanları ihalesi!

Avrupa Konutları Başakşehir cadde dükkanları ihalesi 8 Nisan 2017 Cumartesi günü gerçekleştiriliyor...

Avrupa Konutları Başakşehir'deki 27 dükkan satışa çıkıyor!

Artaş İnşaat imzasıyla İstanbul Başakşehir-Kayaşehir bölgesinde 44 bin 36 metrekarelik alan üzerinde yükselen Avrupa Konutları Başakşehir'deki 27 dükkan satışa çıkıyor.

Başakşehir Vadiyaka Evleri fiyat listesi 2017!

Başakşehir Vadiyaka Evleri fiyat listesi 532 bin TL'den başlıyor. Vadiyaka Başakşehir'de teslimlerin bu yıl Haziran ayında yapılması planlanıyor...

Vadiyaka Başakşehir daire fiyatları 2017!

İstanbul Başakşehir'de Fuzul İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Vadiyaka Başakşehir projesinde ev fiyatları 532 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat Haberi

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat

Vadiyaka Başakşehir'de teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. 


Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat listesi cadde dükkanlarının büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede firma bünyesinde 24 ay sıfır faiz seçeneği sunuluyor. 


Toplamda 42 adet dükkanın açık artırma ile satışa çıkarıldığı Vadiyaka Cadde Başakşehir'de Türk Hamamı, kafeterya, 2 adet kapalı yüzme havuzu ve sauna gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Fuzul İnşaat imzası taşıyan Vadiyaka Residence'de konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Proje 361 adet konut ve 56 adet dükkandan oluşuyor. 

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat!

Açık artırma ihale tarihi 24 Ocak 2016 olarak belirtilen Başakşehir Vadiyaka'da dükkan fiyatları 199 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Projede konut fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. 


Fuzul Vadiyaka Başakşehir projesi metro İstasyonuna 2...