28 / 04 / 2024

başakşehir Vadiyaka ne zaman teslim

başakşehir Vadiyaka ne zaman teslim

Fuzul Vadiyaka Cadde Dükkanları açık artırma ihalesi 24 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Banka kredisiyle 120 ay vade yapılan projede dükkan fiyatları 199 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Vadiyaka'da yüzde 40 peşinde 12 ay taksitle!

18 bin metrekare alan üzerinde yayılan Başakşehir Vadiyaka'da 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Vadiyaka'da teslimlerin 2017 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Başakşehir Vadiyaka'da metrekaresi 4 bin 250 TL'ye!

18 bin metrekare alanda İstanbul Başakşehir'de inşa edilen projede teslimlerin 2017 sonunda yapılması planlanıyor. Başakşehir Vadiyaka'nın yüzde 70 prim yapması bekleniyor.

Başakşehir Vadiyaka: Hem oturumluk hem yatırımlık proje!

Şehir Hastanesi’ne 1 dakika mesafede yer alan proje 18 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Başakşehir Vadiyaka: Hem oturumluk hem yatırımlık proje olarak tanıtılıyor.

Başakşehir Vadiyaka'da teslimler 2017'de!

Fuzul Yapı tarafından hayata geçirilen proje 18 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Toplamda 361 konut ve 56 adet ticari üniteden meydana gelen projede 2+1, üç cepheli 3+1 ve geniş aileler için 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Başakşehir Vadiyaka'da lansman fiyatları devam ediyor!

Mega projelerin kesişme noktasında yer alan Vadiyaka Başakşehir’in lansmana çıktığı 15 Eylül tarihinden itibaren 361 konutunun yüzde 43’ü satıldı.

Başakşehir Vadiyaka ulaşım bilgileri!

300 milyon TL yatırım değeri ile yükselen projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başakşehir Vadiyaka ulaşım bilgileri kapsamında Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Başakşehir Vadiyaka iletişim bilgileri!

Toplam 300 milyon TL yatırım değeriyle yükselen proje Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Başakşehir Vadiyaka iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 488 48 04 olarak belirlendi.

Başakşehir Vadiyaka teslim tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Vadiyaka projesinde 361 adet daire yer alıyor. Başakşehir Vadiyaka teslim tarihi kapsamında dairelerin 2017 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor.

Başakşehir Vadiyaka ne zaman teslim?

Toplam 361 adet daire ve 56 ticari ünitenin yer aldığı Vadiyaka projesi 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Peki Başakşehir Vadiyaka ne zaman teslim?

Vadiyaka Başakşehir görselleri!

Vadiyaka Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika uzaklıkta olan proje Fuzul Yapı imzası ile yükseliyor. İşte Vadiyaka Başakşehir görselleri...

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Başakşehir Sular Vadisi yargı sürecinde son durum!

İBB 'nin meclis kararıyla Başakşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Sular Vadisi’ndeki yapının devrine itiraz ederek başlattığı yargı süreci devam ediyor. İBB söz konusu yargı süreci ile ilgili açıklama yaptı.

Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? 

Başakşehir-Kayaşehir metrosunun uzunluğu 6,20 kilometre olacak ve saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet sağlayacak. Peki Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? İşte Başakşehir-Kayaşehir metrosu inşaatıyla ilgili detaylar...

Başakşehir Şehir Hastanesi'ne giden yol inşaatı neden durduruldu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Başakşehir Şehir Hastanesi’ne giden yolların inşaatın durudulması ile ilgili açıklama yaptı...

TOKİ Başakşehir 2020 kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ Başakşehir 2020 kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Başakşehir 2020 kura çekilişi tarihleri belli oldu mu? TOKİ Başakşehir 2020 kura çekimi ne zaman?

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor. Peki Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

TOKİ Başakşehir Hoşdere 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Başakşehir Hoşdere 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Başakşehir Hoşdere 2019 kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte Başakşehir Hoşdere TOKİ kura tarihi 2019...

TOKİ Başakşehir Ayazma 2019 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Başakşehir Ayazma 2019 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Başakşehir Ayazma kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte TOKİ Ayazma Başakşehir kura tarihi 2019...

Referans Başakşehir Projesi 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Başakşehir Projesi'ne ait 2017 yılı değerleme raporunu yayınladı.. 

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kurası ne zaman çekilecek?

Rami'de yer alan Kuru Gıda Toptancı Hali, Başakşehir'e taşınıyor. 990 toptancı dükkanı ile 120 ticarfi mekanın yer alacağı Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kura çekiliş tarihi belli oldu. Peki Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kurası ne zaman çekilecek?

Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

12 katlı tek blok şeklinde yükselen Lal Bahçe Başakşehir projesi 36 adet daireden meydana geliyor. Peki Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

başakşehir Vadiyaka ne zaman teslim Haberi

başakşehir Vadiyaka ne zaman teslim

Vadiyaka Başakşehir'de konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Fuzul İnşaat tarafından inşa edilen projede 24 ay vade farkı olmadan firma bünyesinde taksit uygulanıyor. 


Fuzul Vadiyaka Cadde Dükkanları açık artırma ihalesi 24 Ocak Pazar günü saat 14.00'te yapılacak ve 42 adet dükkan satışa çıkarılacak. 


İstanbul Başakşehir'de yükselen Vadiyaka Residence Şehir Hastanesi'ne 1 dakika, Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika, metro İstasyonuna 2 dakika, Botanik Parkı’na 5 dakikalık yakınlıkta yer alıyor. 


Başakşehir Vadiyaka'da teslimlerin 2017 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 361 daire ve 56 dükkandan meydana geliyor. 


Kafeterya, Türk Hamamı, sauna, 2 adet kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarının bulunduğu Vadiyaka Rezidans'ta daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. 


120 aya kadar banka kredisiyle taksit imkanı sağlanan Vadiyaka Başakşehir'de dükkan fiyatları ise 199 bin...