19 / 05 / 2024

Başakşehir yol projeleri

Başakşehir yol projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir’den Kayaşehir’e ulaşımı sağlayan 6 kilometrelik yola alternatif bir yol aksı yapıyor. Mevcut yol güzergahını 2 kilometre daha kısaltacak olan yol 30 metre genişliğinde inşa edilecek

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Başakşehir Şahintepe Mahallesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Şahintepe Mahallesi, 1544 ile 1545 adalar arasında kalan 7 metrelik Yol Alanına ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Şahintepe ve Ziyagökalp mahallelerine yeni konut müjdesi!

Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Kentsel dönüşümle ilgili bu proje sürerken, 2022'nin ilk 6 ayı içerisinde yeni projeleri duyuracağız. Şahintepe ve Ziya Gökalp Mahallelerindeki konutlara 6 ay içerisinde başlayacağız" dedi.

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 100 bin konut projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı Mahallesi 1. Etap ve 2. Etap projeleri için ÇED süreci başladı.

Can Ataklı'dan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımına ilişkin açıklama! 

Can Ataklı, Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin  Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımını sürdürmemesine ilişkin açıklamalarda bulundu...

İBB'den Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol inşaatına ilişkin açıklama!

İBB, dün açılışı gerçekleştirilen Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol inşaatında yaşanılan süreci açıkladı. İBB, hastaneye ulaşımı sağlayacak yolların inşaatının İBB tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarının inşaatı hızlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Mayıs ayında hizmete açılacak olan Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yol çalışmaları hız kazandı.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla açılışı Mayıs 2020'de gerçekleştirilecek olan Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yol çalışmaları hız kazandı.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarında çalışmalar tam gaz!

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin tartışmalara neden olan yol yapım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Başakşehir Şehir Hastanesi'ne giden yol inşaatı neden durduruldu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Başakşehir Şehir Hastanesi’ne giden yolların inşaatın durudulması ile ilgili açıklama yaptı...

Başakşehir yol projeleri Haberi

Başakşehir yol projeleri

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen çalışmada Başakşehir’den Kayaşehir’e  ulaşımı sağlayan 6 km.’lik yola alternatif bir yol aksı yapılıyor. Mevcut yol güzergahını 2 km daha kısaltacak olan yol 30 mt. genişliğinde inşa ediliyor. Başakşehir Onurkent’den başlayan yeni yol Kayaşehir bulvarına bağlanacak. Başakşehir’den çıkan vatandaşlar 2 km. uzunluğundaki yeni kullandıklarında Kayaşehir’in içini dolaşmadan, trafiğine takılmadan direk İBB kurban alanına çıkabilecek.

Dolgu çalışması başlayan yolun en kısa zamanda tamamlanması bekleniyor.



Başakşehir...