29 / 04 / 2024

başakşehirde istinat duvarı mı çöktü

başakşehirde istinat duvarı mı çöktü

Mega kent İstanbul'da başlayan yoğun yağış nedeniyle Başakşehir'de istinat duvarı çöktü.

Başakşehir’de istinat duvarı çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!

İstanbul Başakşehir'de yer alan sitenin istinat duvarı çöktü. Göçük altındaki 1 kişi yaralı olarak kurtarılırken, bir kişinin de cansız bedenine ulaşıldı.  

Başkentte istinat duvarı çöktü!  4 apartman ve 1 gecekondu tahliye edildi!

Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde heyelan sebebiyle  istinat duvarının çökmesi sonucu 4 apartman ve 1 gecekondu boşaltıldı. İşte konuyla ilgili detaylar...

Başakşehir'de istinat duvarı çöktü!

Mega kent İstanbul'da başlayan yoğun yağış nedeniyle Başakşehir'de istinat duvarı çöktü.

Mersin Anamur'da bir istinat duvarı yurt binasının üzerine devrildi! 

Mersin'in Anamur ilçesinde istinat duvarı yurt binasının üzerine çöktü. Olay sonrası yurtta bulunan 40 öğrenci tahliye edildi ve başka yurtlara yerleştirildi...

Trabzon'da istinat duvarı çöktü!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan bir istinat duvarı çöktü. Olay sonucunda ölen ya da yaralanan olmadığı açıklandı.

Muğla'da kaçak istinat duvarı iş makinesiyle yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesi, Gökçeovacık Mahallesi’nde kaçak olduğu belirlenen istinat duvarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

Başakşehir'de istinat duvarı çökmesi ile ilgili inceleme başlatıldı!

Kayaşehir’de bir sitenin istinat duvarı çöktü. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, olayla ilgili gerekli çalışmaların süratle gerçekleştirildiğini söyledi.

Başakşehir’de istinat duvarı çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!

İstanbul Başakşehir'de yer alan sitenin istinat duvarı çöktü. Göçük altındaki 1 kişi yaralı olarak kurtarılırken, bir kişinin de cansız bedenine ulaşıldı.  

Tokat'ta sitenin istinat duvarı çöktü!

Tokat'ta bir mahallede sitenin istinat duvarı çöktü. Belediye ekipleri tarafından toprağın kaldırılması ve çöken alanın onarılması için çalışma başlattı.

Başakşehir'de dev inşaatın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Başakşehir'de dev bir inşaat projesinin istinat duvarı çöktü. İnşaat çalışanlarının kıl payı faciadan kurtulduğu olay, kameralara saniye saniye yansıdı.

Tunceli Yeni Mahalle'ye istinat duvarı!

Tunceli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde Yeni Mahalle Ali Koç Caddesi mevkiinde başlatılan yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmaları tamamlandı. Ali Baba Mahallesi Niyazi Akı Sokakta taş duvar örme çalışmaları ise devam ediyor.

Gölcük Halıdere'ye istinat duvarı!

Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından Halıdere Körfez Mahallesi 2084. Sokak´ta yapımına başlanan istinat duvarı çalışması devam ediyor. Duvarın yapımı tamamlandığı zaman olası herhangi bir tehlikenin de önüne geçilmiş olacak.

İzmir Narlıdere Narbel Yolu'nda istinat duvarı yeniden yapılıyor!

Narlıdere'de 2 Ocak'ta çöken Narbel Yolu'nun yeniden kullanılabilmesi için istinat duvarı yapımına başlandı. Ancak çevre sakinleri, göstermelik inşa edilen duvarın yine çökeceği görüşünü taşıyor.

Eyüp'teki dev istinat duvarı tamamlanmak üzere!

Eyüp Belediyesi Eyüp Merkez Mahallesi, Bestekar Hafız Hüsnü Efendi Sokak’ta istinat duvarı çalışmasına başladı. Yüzde 50’si tamamlanan istinat duvarının bitirilmesiyle birlikte hem yol genişlemiş olacak hem de bölge daha güvenli hale gelecek.

başakşehirde istinat duvarı mı çöktü Haberi

başakşehirde istinat duvarı mı çöktü

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Şeyh Şamil Caddesi'nde bulunan inşaat halindeki istinat duvarı yaşanan aşırı yağış sebebiyle çöktü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Belediye ekipleri inşaatın bulunduğu caddede yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Pendik’te istinat duvarı çöktü, 5 katlı bina tahliye...