24 / 07 / 2024

Başaran Mülk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Başaran Mülk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Başaran Mülk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 2 milyon TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde Ensar Başaran tarafından kuruldu.

Devre mülk dolandırıcıları yine iş başında! Mağdurların 5 bin yılda sadece 1 gün tatil yapabileceği ortaya çıktı!

Devre mülk dolandırıcılarının 'Bedava tatil kazandınız' yalanıyla vatandaşları termal otellere götürdükleri, sonrasında da İkna taktikleri ve  baskı kurarak devre mülk sattıkları ortaya çıkarken, yapılan hesaplamalar da ağızları açık bıraktı.

Faiz yüksekken ev, arsa, araba satılır mı? Ekonomist Mert Başaran, 'Malınız üç kuruşa gider' dedi!

Ekonomist Mert Başaran'dan ev, arsa, araba gibi ellerindeki varlıkları satacaklara uyarı geldi. Peki faiz yüksekken satış yapılır mı? İşte Başaran'ın o paylaşımı ve yatırımcılar ile vatandaşlardan gelen yorumlar...

Ekonomist Mert Başaran, 'evimi satayım, faize koyayım' diyenleri uyardı: Evler çökecek satın diyenlere kanmayın! 

Ekonomist Mert Başaran, ev alacaklara "Evler çökecek satın diyenlere kanmayın" uyarısında bulundu ve "Ben evimi satayım 7 Ay faize koyayım sonra gider ayni evi yerine koyarım teoride çok mantıklı ama gerçek hayatta çok zor" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Elinde dolar tutanlara Mert Başaran'dan net açıklama! Yatırım aracı değil!

Ekonomist Mert Başaran, dolar yatırımı yapanlara 'dolar bir yatırım aracı değil' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki neye yatırım yapılmalı? En çok kazandıran yatırım aracı hangisi?

Sur Tatil Evleri Antalya devre mülk projesinde 1 milyar TL'ye yakın satış yapıldı!

Sur Tatil Evleri GYO'nun faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre, Sur Tatil Evleri Antalya devre mülk projesinde 2023 yıl sonu itibarıyla 989 milyon 761 bin 876 TL'lik satış yapıldı. İşte o rakamlar...

E-devlet'ten TOKi Mayıs projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Dar gelirli vatandaşlar TOKİ'nin Mayıs 2024 projelerine nasıl başvuru yapacağı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Altın alalım mı, satalım mı? sorusuna Mert Başaran'dan net cevap! Altını olan bunu yapsın! 

Para piyasalarıyla ilgili yorumlarıyla bilinen Mert Başaran'dan altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren açıklama geldi. Altın alalım mı, satalım mı?

PTT personel alımı başvurularında son dakika! PTT iş başvurusu nasıl yapılır? PTT personel alımı başvuru şartları 2024!

PTT personel alımı başvurularındaki son dakika gelişmeleri iş arayan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki PTT iş başvurusu nasıl yapılır? PTT personel alımı başvuru şartları 2024...

Sur Tatil Evleri Antalya'da yılın ilk 3 ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı!

Sur Tatil Evleri GYO portföyünde yer alan  Sur Tatil Evleri Antalya projesindeki son dakika satış rakamları açıklandı. Projeden yılın ilk üç ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı. İşte ayrıntılar...

Nisan 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuru detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Altın mı alalım, dolar mı? Elinde parası olanlar sordu! Mert Başaran son noktayı koydu!

Elinde parası olan yatırımcılar ''altın mı alalım, dolar mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Ekonomist Mert Başaran ise hangi yatırım aracının kazandıracağını açıkladı.

TOKİ Mart 2024 projelerine başvurmak isteyenler aman dikkat! e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ'nin satışları devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler söz konusu başvuruları nasıl yapacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

Ekonomist Mert Başaran bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Başaran Mülk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Başaran Mülk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Başaran Mülk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ensar Başaran tarafından 2 milyon TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu. 


Başaran Mülk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Başaran Mülk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Orhantepe Mahallesi Şehadet Çıkmazı Sk.No:3 B...