04 / 05 / 2024

Başaran Ulusoy turist

Başaran Ulusoy turist

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, çevre ülkelerde yaşanan olumsuzluklara, Avrupa'daki bütün ekonomik daralmalara rağmen Türkiye'nin bu yıl 42 milyon turist sayısını aşmasını beklediklerini söyledi..

Altın da değil, dolar da! Tahminleri ile tam 12'den vuran Mert Başaran asıl kazandıranı açıkladı

Altın ve dolar ile ilgili yaptığı yorumlar ile tanınan ekonomist Mert Başaran '' Küçük paralarla nasıl yatırım yapılır?'' sorusunun yanıtını açıkladı.

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Eyüpsultan'da Hüseyin Başaran tarafından açıldı.

Başaran Harita Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Harita Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Baş tarafından kuruldu.

Başaran Real Estate Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Real Estate Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rahime Bannu Akgiray ve Ünal Kaan Başaran ortaklığında kuruldu.

Active Başaran Business Hotel - SPA 77.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kızıltoprak Mahallesi'nde yer alan Active Başaran Business Hotel'i 77 milyon 11 bin 40 TL'ye icradan satıyor...

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Başaran  ve Sümeyye Başaran Tosun tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Gayrimenkul sektörüyle ilgili program yapmak istiyorum!

Güncel bir kadın programı ya da gayrimenkul ile ilgili soruları cevaplayacağı program yapmak istediğini söyleyen Evrim Kırmızıtaş Başaran, ''Yapımcılardan gelecek tekliflere açığım'' dedi.

Mina Başaran'ın öldüğü jetin nihai raporu ortaya çıktı!

İran'da geçtiğimiz yıl yaşanan iş jeti kazasının ardından Mina Başaran ile 7 arkadaşının da aralarında olduğu 11 kişi yaşamını yitirdi. Daha önce kazanın ön raporu açıklanırken nihai raporu da ortaya çıktı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, 500 kişiyle doğum gününü kutladı!

Lüks gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akademideki Tecrübe Paylaşımı Programı üzerinden online olarak 500 kişiyle doğum gününü kutladı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'dan gençlere rehberlik!

İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu Evrim Kırmızıtaş, İTÜ'lü öğrencilerle buluştu. Başaran, gençlere sektörle ilgili rehberlik yaptı.

Söz Başaran İnşaat Reklam Nakliye Ambalaj Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Başaran İnşaat Reklam Nakliye Ambalaj Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Afşar tarafından kuruldu.

Başaran Ulusoy turist Haberi

Başaran Ulusoy turist
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, çevre ülkelerde yaşanan olumsuzluklara, Avrupa'daki bütün ekonomik daralmalara rağmen Türkiye'nin bu yıl 42 milyon turist sayısını aşmasını ve 35-36 milyar dolar döviz girdisi sağlanmasını beklediklerini söyledi. Ulusoy, Türkiye'nin kış turizmi yapılan önemli dağlarının olduğunu, bunlar arasında da Erciyes Kayak Merkezi'nin ön plana çıktığını belirtti. Buralarda sadece kış turizmi kısıtlamasına gidilmeden 12 ay boyunca turizm yapılmasını amaçladıklarını vurgulayan Ulusoy, "Kışın kullandığımız kayak merkezlerimizde 12 ay 365 gün turizm yapmalıyız. Özellikle Erciyes biçilmiş kaftan. Bizim için önemli bir merkez. Buraya 4 yıldızlı 5 yıldızlı tesisler yapılıyor. Özellikle dağın yapısını bozmadan kış sporlarına uygun bir şekilde yapılmasını arzu ediyoruz" diye...