08 / 05 / 2024

başaran ulusoy turizm değerlendirmeleri

başaran ulusoy turizm değerlendirmeleri

Türkiye, turizmde dünyanın ilk 5 ülkesi içinde. TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy: "Türkiye'nin geleceği turizmdir. Bu, bizim ekmeğimiz. Ekmeğimiz olduğu kadar da itibarımız" dedi.

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Eyüpsultan'da Hüseyin Başaran tarafından açıldı.

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Başaran  ve Sümeyye Başaran Tosun tarafından kuruldu.

Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran ilk kez konuştu!

İran’da düşen uçakta kızı Mina Başaran’ın da aralarında olduğu 11 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra uçağın sahibi Hüseyin Başaran ilk defa konuştu.

Murat Gezer'den Mina Başaran'a duygusal mesaj!

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti. 

Murat Gezer Mina Başaran'ın kardeşiyle tatil yapıyor!

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in Bodrum'da görüntülenmesiyle ilgili bir yazı kalem aldı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer aylar sonra görüntülendi!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen Başaran Holding'e ait özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düşmüş ve bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı hayatını kaybetti...

Başkent Asya Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başkent Asya Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Burçin Coşkun tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran emlak programı yapacak!

Dünya Ciro 7.ci'si Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni sezonda sektöre yön verecek emlak programı yapmak için gün sayıyor.

Evrim Kırmızıtaş Başaran kent bahçelerini önerdi!

Evrim Kırmızıtaş Başaran bu yıl kent bahçeleri gönüllüsü olarak Yeryüzü Derneği’ne destek veriyor...

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a Yaşam Boyu Başarı ödülü!

Ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran'a , Re/max Amerika tarafından Yaşam Boyu Başarı ödülü verildi...

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Mina Başaran'ın nişanlısından duygulandıran paylaşım!

Türkiye’yi yasa boğan jet kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı kazadan sonra ilk paylaşımlarını dün yaptı.

Ömer Faruk Başaran MHP Kocaeli milletvekili aday adayı oldu!

Başaran Holding yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Başaran MHP'den Kocaeli milletvekili aday adayı müracaatında bulundu...

başaran ulusoy turizm değerlendirmeleri Haberi

başaran ulusoy turizm değerlendirmeleri

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Türkiye'nin turizmde dünyanın ilk 5 ülkesi içinde olduğunu belirterek, "Türkiye'nin geleceği turizmdir. Bu, bizim ekmeğimiz. Ekmeğimiz olduğu kadar, itibarımız" dedi.


Ulusoy, valiliği ziyaretinde yaptığı konuşmada, geçen yılki turizm rakamlarını yukarı çekmek için uğraştıklarını söyledi.


"Türkiye, turizmde dünyanın ilk 5 ülkesi içinde" diyen Ulusoy, şöyle devam etti:


"Otel yapmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin geleceği turizmdir. Bu, bizim ekmeğimiz. Ekmeğimiz olduğu kadar da itibarımız. Hem ekmek yemeye hem de itibarımızı korumaya çalışıyoruz. Kastamonu da turizm anlamında zengin şehrimiz. Kastamonu'nun 3 kelimeye çok iyi sahip çıkma lazım. Bunlardan birisi tanıtımdır, ikincisi yine tanıtımdır, üçüncüsü de yine tanıtımdır. Üzerimize düşeni yapacağız. Çıkardığımız Karadeniz kitaplarında Kastamonu'ya özel yer verdik. Televizyonlarda anlatmaya çalışacağız, burayı cazibe merkezi haline getirmeye çalışacağız...