11 / 05 / 2024

Başaranlar Business Hotel satılıyor mu

Başaranlar Business Hotel satılıyor mu

Antalya Muratpaşa'daki Mehmet Başaran'a ait Başaranlar Business Hotel için icradan satış kararı verildi.

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Başaran tarafından kuruldu.

Active Başaran Business Hotel - SPA 77.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kızıltoprak Mahallesi'nde yer alan Active Başaran Business Hotel'i 77 milyon 11 bin 40 TL'ye icradan satıyor...

Antalya Başaranlar Business Hotel icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Muratpaşa'daki Mehmet Başaran'a ait Başaranlar Business Hotel için icradan satış kararı verildi.

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Utopia World Hotel'in satış işlemleri başlatıldı!

Utopya Turizm İnşaat'ın sahibi olduğu Antalya İli Alanya İlçesinde bulunan Utopia World Hotel'in tapu devri işlemleri başlatıldı. 

Alanya'daki Utopia World Hotel'in devri için başvuru yapıldı!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel'in devri için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı. 2007'de inşa edilen ve 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa ve binayı da içinde barındıran tesis için 2018'de ön satış sözleşmesi imzalanmıştı.

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.

Ceyhan Bağcı'dan MAG Business’a özel röportaj

ONYX Doğaltaş ve İnşaat Ltd. şirketinin kurucusu Ceyhan Bağcı, dünyanın en büyük projelerine uzanan başarı yolculuğunu MAG Business’a verdiği özel röpartajında anlattı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran Finlandiya'da tatil yaptı!

Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran ve ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran Finlandiya'da tatil yaptı.

Utopia World Hotel'in kiralama görüşmeleri başladı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bugün yaptığı yazılı açıklamada Utopia World Hotel 'in satın alma opsiyonu ile kiralanması görüşmelerine başlandığını açıkladı. 

Bes Business'da ticaret başladı!

Bes Business projesi Bes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Gebze Tatlı kuyu E5 karayolu Güney Yan yol ’da inşaatı tamamlanan projede ticaret başladı.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Business İstanbul'da 2. etap başladı!

İlk üç etabında yer alan 500 ofisin satışının tamamlandığı Business İstanbul'da 2. etap başladı. İkinci etap 2019 yılının ilk çeyreğinde firmalara teslim edilecek..

Başaranlar Business Hotel satılıyor mu Haberi

Başaranlar Business Hotel satılıyor mu

Mehmet Başaran'ın sahibi olduğu Active Organizasyon Turizm Başaranlar Business Hotel'i icradan satılıyor. Para Dergisi'nden Kerem Köfteoğlu'nun haberine göre; bünyesinde, 2017'den itibaren 160 odasıyla hizmet veriyordu. Yakın zamanda otelin 100 kadar çalışanı, patronlarının maaşlarını ödemediğini bazı medya kuruluşlarına söylemişti. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi için otelin satışına yönelik yayımlanan ilan metninde otelin bazı özellikleri hakkında özetle şu bilgiler yer aldı: "Arsa üzerindeki taşınmaz, mimari projesine göre 4042 metrekare arsa üzerine ayrık nizam, 11 kat olmak üzere, betonarme karkas yapı türünde tek blok ve çatı kat şeklinde inşa edilmiş. Toplam 160 oda, 320 yatak, 200 kişilik 2. sınıf alakart lokanta 160 kisilik 1. sınıf lokanta, 120 min pasta salonu. 400 kisilik cok amacli salon, 200 kişilik Komeans Salonu, 150 kişilik kişilik...