19 / 05 / 2024

başaranlar inşaat

başaranlar inşaat

İnşaat sektöründe 40 yıllık deneyimi olan Başaranlar İnşaat, dış cephe izolasyonunda, uzay teknolojisi ile buluşturduğu yeni yalıtım sistemi Nanoper'i bu kez yine bir ilke imza atarak piyasaya sundu...

Başaranlar İnşaat bina yalıtımında uzay teknolojisi dönemini başlatıyor!

Başaranlar İnşaat piyasaya yeni sundukları ürünleri Nanoper'in dondurucu soğuğa, suya ve ateşe dayanıklılığını kanıtlayan bir tanıtım gerçekleştirdi. Ürün "Dış cephe izolasyonunda uzay teknolojisi" sloganıyla piyasaya sürüldü

İnşaatın başkenti Moskova oldu: Yılda 13 miyar dolarlık kazanç!

Rusya'da inşaatçıların elde etmiş olduğu her 10 ruble kazancın 6'sı Moskova'da. Goroda Rossii forumu, başkentteki inşaatçıların 2022 yılında 1 trilyon 147 milyar ruble (13 milyar dolar) vergi öncesi gelir elde ettiğini duyurdu.

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Demir fiyatlarında beklenmedik düşüş! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İşte 2023 güncel demir fiyatları...

Sabit fiyat bandından işlem görmeye başlayan inşaat demirleri için zam ihtimali ortadan kalktı ve inşaat demiri fiyatları düşüşe geçti. İşte güncel fiyatlar...

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Işık tarafından kuruldu.

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Başer tarafından kuruldu.

Tuşba Ahs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşba Ahs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hüseyin Hakan tarafından kuruldu.

Lotus Bağdat İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Bağdat İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Avcılar'da Taha Yaseen A. Alfarooqı tarafından kuruldu.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Ba Dem İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Dem İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Emlak Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  2 milyon TL sermaye bedeli  Ahmet Işık tarafından kuruldu.

başaranlar inşaat Haberi

başaranlar inşaat
İnşaat sektöründe 40 yıllık deneyimi olan Başaranlar İnşaat, dış cephe izolasyonunda, uzay teknolojisi ile buluşturduğu yeni yalıtım sistemi Nanoper'i piyasaya sundu.
Alüminyum-çelik çatı ve dış cephe kaplama, asma tavan izolasyon ve inşaat yapım projeleriyle inşaat sektöründe 40 yıllık tecrübeye sahip Başaranlar İnşaat, bina yalıtımını uzay teknolojisiyle buluşturdu.
Geçmişte Türkiye'de ilk kez çelik deprem kabini üreten Başaranlar İnşaat, bu kez yine bir ilke imza atarak yalıtım sisteminde marka olacak yeni yalıtım sistemi Nanoper'i piyasaya sürdü. Uzun araştırmalar ve fizibilite çalışması sonucunda ortaya çıkan Nanoper, özellikle binaların en önemli sorunlarından biri olan izolasyon sıkıntısını ortadan kaldıracak. Piyasadaki diğer ürünlere göre de kullanıcılarına pek çok avantaj sağlayan Nanoper su, ısı ve ses geçirmiyor.
Başaranlar İnşaat Limited Şirketi'nin sahibi Bahri Başaran, patent başvurusunda bulunduğu Nanoper'in devrim...