05 / 05 / 2024

Başarım İnşaat Yapı adres

Başarım İnşaat Yapı adres

Başarım İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Gürleyen, Mikail Kılıç tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Coşkun tarafından kuruldu.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Nevera İnşaat Yapı Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Nevera İnşaat Yapı Müteahhitlik Anonim Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Şinavi tarafından kuruldu.

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Aydemir tarafından kuruldu.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Dolar ve altının vadesi mi doluyor? Nefesler kesildi! Herkes yatırımını buna yapıyor! Sabreden kazanır

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yorumları ile karşımıza gelirken, şimdi öyle bir açıklama yaptı ki görenler şok oldu, ''şimdi herkes yatırımını buna yapıyor'' diyen Memiş, yatırımcıları uyardı...

Başka Tasarım İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Başka Tasarım İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Hatice Şahbaz  tarafından kuruldu.

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Yaşar ve Nurettin Bekçi ortaklığında kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

Başarım İnşaat Yapı adres Haberi

Başarım İnşaat Yapı adres

Başarım İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Gürleyen, Mikail Kılıç tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Ağustos'ta kuruldu. Başarım İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL'lik sermayesi Ahmet Gürleyen, 100 bin TL'lik sermayesi ise Mikail Kılıç'a ait. 


Başarım İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, 1823 S.Kılıç Plaza, No:1 Kat:2...