03 / 05 / 2024

Başarır İnşaatın son kampanyası

Başarır İnşaatın son kampanyası

Başarır İnşaat, Helenium serisinin son üyesi Helenium Garden'a özel düzenlediği "Peşinat sizden, 1 yıllık taksit bizden" kampanyasıyla dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında konut sahibi olmak isteyenlerin 1 yıllık taksitini ise Başarır İnşaat ödüyor...

Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Emlakkulisi.com okuyucuları için "Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o yazısı...

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Başarır İnşaat 3 ilde enerji santralleri yapacak!

Başarır İnşaat 35 milyon dolarlık yatırım bedeliyle 3 enerji santrali inşa edecek. 22 yıldır gayrimenkul sektöründe adından söz ettiren firma yeni girişimlerle gündeme geliyor.

Başarır İnşaat'tan Fikirtepe'ye 800 konutluk proje geliyor!

Fikirtepe’de 800 konutluk projeye başlamayı planlayan Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, Fikirtepe bölgesinde Bağdat Caddesi’ndeki gibi bir fiyat düşüşü olmayacağını belirtti.

Başarır İnşaat yeni projelerine başlayacak!

Başarır İnşaat 2017'de gayrimenkul projelerine start veriyor. 14 milyon dolarlık enerji yatırımı planlayan firma ardından konut projelerine yoğunlaşacak.

Başarır İnşaat bu yıl Anadolu'da konut Avrupa yakasında ofis inşa edecek!

Başarır İnşaat, Fikirtepe ve Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşümle proje gerçekleştirecek, Avrupa yakasına da Zeytinburnu’da ofis projesi ile geçecek.

Başarır İnşaat'tan Fikirtepe'ye 850 konutluk proje!

Fikirtepe'de iddialı inşaat sektöründe 1995 yılından bu yana faaliyette olan Başarır inşaat'ın Bağdat Caddesi, Yakacık ve Kurtköy'de devam eden şantiyeleri bulunuyor.

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap emekli başvuruları bugün son!

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap emekli başvuruları bugün son. Toplamda 32 adet konutun kurayla satıldığı projede başvuru ücreti olarak 500 TL talep ediliyor.

TOKİ Samsun Kavak Konutları başvuruları bugün son!

TOKİ Samsun Kavak Konutları başvuruları bugün son. Yüzde 15 peşinatta 156 ay vade uygulanan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları bugün son!

TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları bugün son. Başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede toplam 38 adet daire satışa çıkarılıyor.

Başarır ve Eko İnşaat Fikirtepe projeleri için uzlaşma toplantısı!

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde Başarır İnşaat ve Eko İnşaat firmaları davet edilerek aynı adada faaliyet gösterdiklerinden birleşerek veya birbirlerine devrederek yatırımın gerçekleştirilmesi için toplantı düzenlendi...

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları yarın son!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları yarın son. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları yarın son!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları yarın son. Toplamda 255 adet dairenin satışa sunulduğu projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülüyor.

Başarır İnşaatın son kampanyası Haberi

Başarır İnşaatın son kampanyası

Başarır İnşaat, Helenium serisinin son üyesi Helenium Garden'a özel düzenlediği "Peşinat sizden, 1 yıllık taksit bizden" kampanyasıyla dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında konut sahibi olmak isteyenlerin 1 yıllık taksitini ise Başarır İnşaat ödüyor. Helenium Garden'da 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerindeki 40 ile 159 metrekarelik daire seçenekleri için 109 bin TL'den başlayan fiyatlar, 429 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Habertürk...