05 / 05 / 2024

Başay Yapı Mühendislik ihale yasağı

Başay Yapı Mühendislik ihale yasağı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Başay Yapı Mühendislik İnşaat Taah. Med. Tem. Nakl. ve San. Ltd. Şti.'ne 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baş ve Erdem Zor ortaklığında kuruldu.

Efe Deniz Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Deniz Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da  bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sevinç ve Şakir Kurt ortaklığında kuruldu.

Bakfen Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakfen Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Burhan Baltacı ve Muhammed Kadir Baltacı ortkalığında kuruldu.

Bikoza Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bikoza Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Çelik tarafından kuruldu.

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi Bağcılar’da 500  bin TL sermaye ile Hüseyin Sezgin Öcal ve Şevval Zilan Tuğay tarafından kuruldu. 

Artcon İnşaat Yapı Mühendislik Ve Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artcon İnşaat Yapı Mühendislik Ve Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tera Modern Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tera Modern Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Işık tarafından kuruldu.

Ehad Yapı Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Nalburiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehad Yapı Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Nalburiye Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kılıç tarafından kuruldu.

Onuk Yapı Mühendislik Montaj Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onuk Yapı Mühendislik Montaj Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Onuk tarafından kuruldu.

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Ateş Yapı Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş Yapı Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ateş tarafından kuruldu.

Yg Göker Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yg Göker Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gökçe tarafından kuruldu.

Başay Yapı Mühendislik ihale yasağı Haberi

Başay Yapı Mühendislik ihale yasağı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Başay Yapı Mühendislik İnşaat Taah. Med. Tem. Nakl. ve San. Ltd. Şti.'ne 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. 


Karar: