19 / 05 / 2024

başbakan erdoğanın açılışını yaptığı kavşaklar hangileri

başbakan erdoğanın açılışını yaptığı kavşaklar hangileri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ nin yaptığı “20 Yol ve Kavşak Açılış Töreni”, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla Kartal’da yapıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Bakan Erdoğan’ın verdiği asgari ücret talimatını açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son kabine toplantısında 'Arkadaşlar bu böyle olmaz. Asgari ücreti yenilememiz, asgari ücrete zam yapmamız lazım' dediğini dile getirdi.

Pakistan Recep Tayyip Erdoğan Hastanesi açıldı!

Pakistan’da Recep Tayyip Erdoğan Hastanesi’nin resmi açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi açılış törenine uydu bağlantısıyla katıldı. Pencap Eyaleti Başbakanı Şerif: "Bu kurum bölgedeki en modern ve en iyi hastane" dedi.

Başbakan Erdoğan: Konya-Karaman Hızlı Treni Mardin'e kadar uzanacak!

Başbakan Erdoğan, Gaziantep'te halka hitap etti. Erdoğan 'Konya - Karaman Hızlı Treni Karaman-Ulukuşla-Adana-Osmaniye ve buradan da Gaziantep'e ulaşacak. Buradan da Şanlıurfa ve Mardin'e devam edecek ' dedi.

Başbakan Erdoğan'ın hesabına 24.3 milyon TL bağış yatırıldı!

Seçim çalışmaları sürerken Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş’tan sonra Başbakan Erdoğan’ın hesabına yatırılan bağış tutarı da duyuruldu. Bugüne kadar yatırılan bağış miktarları Twitter üzerinden açıklandı.

Başbakan Erdoğan: Hızlı tren hattına Kahramanmaraş'ı ekliyoruz!

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş mitinginde halka hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'a yüksek hızlı tren (YHT) müjdesi verdi. Erdoğan, "Hızlı tren hattına Kahramanmaraş'ı ekliyoruz" dedi.

Başbakan Erdoğan: Türkiye 2017'de yüksek hızlı treni kendisi üretecek!

Başbakan Erdoğan Yüksek Hızlı Tren açılışında Eskişehir'de konuştu. Erdoğan, 2017 yılında Türkiye'nin yüksek hızlı treni kendisinin üreteceği müjdesini vererek, "Türkiye hem hızlı trenlerimizi üretecek hem de ürettiklerimizi Avrupa'ya ihraç edecek" dedi..

Başakşehir Stadı yarın açılıyor!

Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Başakşehir'e ev sahipliği yapacak yeni stadın açılışı, saat 21.30'da Başbakan Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. Stat, 17 bin 319 kişi kapasiteye sahip...

Başbakan Erdoğan Yüksek Hızlı Tren açılışını yapacak!

Başbakan Erdoğan, Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile saat 12.43'te Eskişehir'e geldi.Erdoğan'ı, Eskişehir Garı'nda, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Vali Güngör Azim Tuna ve diğer ilgililer karşıladı...

Ankara-İstanbul YHT hattı Başbakan Erdoğan tarafından açılacak!

Türkiye'nin en büyük iki şehrini yüksek hızlı trenle birleştirecek olan Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattı, bugün Başbakan Erdoğan tarafından açılacak.Açılış için ilk tören saat 14.30'da Eskişehir Garı'nda gerçekleştirilecek.

Başbakan Erdoğan: Adana hızlı tren kenti olacak!

Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı turu çerçevesinde Adana Uğur Mumcu Meydanı’nda Adanalılara seslendi. Bahçe- Nur Dağı arasına ülkemizin en uzun demiryolunu inşa ediyoruz, Adana hızlı tren kenti olacak" dedi

Ankara İstanbul hızlı tren hattı 25 Temmuz'da açılıyor!

YHT, 70 yıl sonra Ankara ile İstanbul’u birbirine bağlayacak. Başbakan Erdoğan’ın 25 Temmuz’da açılışını yapacağı hat Ankara-İstanbul arasını ilk etapta 3.5 ardından 3 saate düşürecek. Hattan yılda 7.5 milyon yolcu yararlanacak.

Başbakan Erdoğan'ın babasının adı Rize'de yapılan İmam Hatip Lisesi'ne verildi!

Rize'nin Güneysu İlçesi'nde yeni yapılan İmam Hatip Lisesi'ne Başbakan Erdoğan'ın vefat eden babası Ahmet Erdoğan'ın adı verildi. Okul, 2014- 15 eğitim sezonunda öğrenci almaya başlayacak...

başbakan erdoğanın açılışını yaptığı kavşaklar hangileri Haberi

başbakan erdoğanın açılışını yaptığı kavşaklar hangileri


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı “20 Yol ve Kavşak Açılış Töreni”, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla Kartal’da yapıldı.


Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yeni yapılan kavşak ve yollarla İstanbul’un tıkanan kılcal damarlarını açtıklarını belirterek, “Ulaşım sorununu biz çözeriz dedik ve projelerimizle toplu ulaşım yatırımlarımızla birçok iş yaptık. 10 yılda İstanbul’a 60 milyar TL yatırım yaptık. Sadece ulaşıma 32 milyar lira harcadık. 15 milyar TL yatırımla İstanbul’un altını demir ağlarla ördük. Yeni kavşak ve yol çalışmalarıyla trafiğin kılcal damarlarını açıyoruz. Bugüne kadar inanılması zor bir rekora imza atarak 286 kavşak ve yol yaptık. Bugün açılışını yaptığımız 20 kavşak ile toplam maliyeti 4 milyar 950 milyon lirayı buluyor. 3 tünel yol açtık. Karayolu...