29 / 04 / 2024

başbakan izmire yatırım yaptımı

başbakan izmire yatırım yaptımı

İzmir'e ulaştırma, haberleşme, eğitim, sağlık, adalet, orman ve su işleri, enerji, çevre, Toki, tarım ve hayvancılık, spor, turizm, vakıflar, teknoloji, köydes, spor, üniversite ve bir çok alanda 24 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldı.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Borsada 6 temel yatırım kuralı!

Son dönemdeki düşüşlerle yatırımcılarını üzen Borsa İstanbul’da ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir yükseliş başlarken, borsa yatırımı yapmak isteyenler de konu ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki borsa yatırımında nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte borsada 6 temel yatırım kuralı...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

İslam Memiş’ten altından çok kazandıracak yatırım tavsiyesi! “3 yıl önce 2,5 TL’ydi, şimdi 16 TL”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ve altındaki rekora ilişkin birtakım açıklamalarda bulundu. Altına rakip olacak başka bir yatırım aracından bahseden Memiş, bu yatırım aracının rekor seviyeye yükseleceğini söyledi.

Altında treni kaçıranlar için bir fırsat daha! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yükselen altın karşısında alım gücü olmayan yatırımcıya kazandıran başka bir yatırım aracı önerisinde bulundu. İşte "Getirisi çok" diyen Memiş'in tavsiyesi...

Euro kaç TL oldu? Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro kurunda son dakika 

Döviz kurları haftanın ikinci işlem gününe değer artışı ile başladı. Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro yükseliyor. Euro/TL bugün kaç TL oldu? İşte 9 Ağustos 2022 euro kuru...

Euro yükseliyor! Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro kurunda son dakika 

Döviz kurları haftanın ilk işlem gününe değer artışı ile başladı. Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro yükseliyor. Euro/TL bugün kaç TL oldu? İşte 8 Ağustos 2022 euro kuru...

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

O yatırım aracı dibe mi vuruyor? Düşüş hız kesmiyor...

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Altın ve gümüş güne yükselişle başlarken platin değer kaybetti. Platin bugün kaç para?

Platin yatırımı mantıklı mı? İşte 3 Mart 2022 platin fiyatı!

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Peki platin nedir ve platine yatırım yapılır mı?

Beyaz yakalıların yeni yatırım trendi 'arazi'!

Re/max 7Tepe Arsa Geliştirme Direktörü Mert Başaran, arazi yatırımının önemini anlattı. Başaran, beyaz yakalıların yeni yatırım trendi olarak araziyi tercih ettiklerini söyledi.

Cansu Melis Karakuş'tan gayrimenkul yatırımı!

Cansu Melis Karakuş, gayrimenkul yatırımları için Remax 7tepe’de Arazi Yatırım Uzmanı olan Mert Başaran ile Yatırım Danışmanı olarak anlaştı. Karakuş, ilk yatırımını Başaran aracılığı ile Eskişehir'de yaptı...

Baştaş Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Baştaş Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Bşataş tarafından kuruldu. 

başbakan izmire yatırım yaptımı Haberi

başbakan izmire yatırım yaptımı

İZMİR İHRACATTA 3 KAT BÜYÜDÜ

İzmir'in ihracatta 3 kat büyüdüğünü söyleyen Şener, "12 yıl içerisinde üretim, ihracat katlayarak büyüdü. 2002 yılında İzmir ürettiği ürünün sadece 2,8 Milyar dolarlık kısmını ihraç ederken şuanda bu rakam 8,7 Milyar doları buldu. Dış ticaret hacmi ise 4 kat artarak 5 Milyar dolardan 19,2 Milyar dolara yükseldi. 2002 yılında İzmir'in ödediği vergi 3,7 Milyar lira iken 2013 yılında ise 32,8 Milyar liraya yükseldi. Rakamlarda gösteriyor ki İzmir kazanırken, ülkemiz de kazandırıyor. İzmir büyürken, Türkiye'de büyüyor."


YÜKSEK HIZLI TREN PROJESİ HIZLANDI

2005’te start alan Egeray Projesi ilk yolcusunu Aliağa-Cumaovası arasında 2011’de taşıdığını anlatan Şener, " Günde 194 sefer ile yaklaşık 138 bin yolcu taşınan hattı, 2011’de 35 milyon 515 bin, 2013’de ise 50 milyon 361 bin kişi kullandı....