03 / 05 / 2024

başbakanın mal varlığı

başbakanın mal varlığı

Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) mal beyanında bulundu. Recep Tayyip Erdoğan'ın mal beyanında neler var? İşte Erdoğan'ın mal varlığı...

Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı!

Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) mal beyanında bulundu. Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı listesinde neler var? Başbakan Erdoğan ne kadar evi, arabası ve parası var? İşte cevabı...

Depremde 150 kişinin öldüğü sitenin müteahhidi yakalama kararına rağmen mal varlığını sattı!

6 Şubat depremlerinde 150 kişinin öldüğü Palmiye Sitesi'nin müteahhidi Ali Babaoğlu’nun yurt dışı yasağı ve yakalama kararı olmasına karşın mal varlığını sattığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Vatikan'ın mal varlığı açıklandı: Gayrimenkullerin yüzde 14'ü kirada!

Vatikan’ın mal varlıkları ve yatırımlarından sorumlu birimi Apsa tarafından yayımlanan belgelerde, bu 5 bin gayrimenkulün 4 bin 51’inin İtalya'da olduğu belirtildi. Apsa Başkanı Nunzio Galantino tarafından yapılan açıklamada, Vatikan’ın gayrimenkullerinin yüzde 14’ünün kirada olduğu belirtildi.

Can Dündar'ın mal varlıklarına el koyma kararına itiraz reddedildi!

Firari sanık eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına yönelik yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedildi. 

Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi!

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada, firari sanık Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulması kararı verildi.

Mirasçılar mal varlığını tespit edebilir mi?

Miras bırakanın mal varlığının mirasın reddedilebileceği 3 aylık yasal süre içinde tespit edilebilebiliyor.

Arnavutköy'de sanayici kardeşler arasında mal varlığı kavgası!

Sanayici Mustafa ve Adnan Demirci kardeşler 250 milyon lirayı aşkın mal varlığını paylaşamayınca kavga çıktı. Dönemin Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk ile bazı polisler, kardeşlerden Mustafa Demirci’den yana oldu. Adnan Demirci de suç duyurusunda bulundu.

Sudan'da Beşir ve ortaklarının 4 milyar dolarlık mal varlığına el konuldu!

Sudan'da hükümete bağlı Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu tarafından Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir, aile üyeleri ve ortaklarının 4 milyar dolar değerinde mal varlığına el koyduğu açıkladı.

Esad, kuzeni Mahluf'un mal varlığına el koydu!

Suriye hükümeti, Devlet Başkanı Beşar Esad kuzeni Mahluf'un mal varlığına el konulması kararı verdi. Ülkenin en zengin iş insanlarından biri olan Rami Mahluf ile eşi ve çocuklarının mal varlığına el kondu...

Mirasçılar dikkat! Veraset ilamı ile mal varlığını öğrenin!

Mirasçıların notere başvurarak mirasçılık belgesi, eski adıyla veraset ilamı alması gerekiyor.  Miras bırakan bu yolla öğrenemediği mal varlığı için terekenin tespiti davası açarak mal varlığının mahkeme kanalıyla da tespitini sağlayabiliyor.

Tunç Soyer mal varlığını güncelledi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, eşi Neptün Soyer’le birlikte mal varlığını güncelledi. Çiftin 5 aylık süreçte mal varlığında herhangi bir artış olmadı...

Kemal Kılıçdaroğlu: Mal varlığı araştırma komisyonu kurulsun!

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun “Yaşayan cumhurbaşkanları dahil herkesin mal varlığı Meclis’te araştırılsın” çağrısına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da destek verdi. Kılıçdaroğlu, "Bir komisyon kurulmak istenmesi halinde buna CHP olarak bizim desteğimiz olur" diye konuştu.

Hakan Şükür'ün babasının mal varlıklarına yeniden tedbir konuldu!

FETÖ üyeliğinden yargılanan eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün mal varlığına tekrar tedbir kondu...

Donald Trump'tan Danimarka Başbakanının Grönland yorumuna tepki!

ABD Başkanı Trump, Danimarka Başbakanı Frederiksen'in ABD'nin Grönland'ı satın alması fikrini "absürt" olarak değerlendirmesi "çirkin ve uygunsuz" tepkisini verdi.

başbakanın mal varlığı Haberi

başbakanın mal varlığı

Recep Tayyip Erdoğan'ın mal beyanında neler var?


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçimi için Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) mal bildiriminde bulundu. YSK'ya gelen Başbakan Erdoğan'ın avukatları Ali Özkaya ve Burhanettin Sevencan ile serbest muhasebeci ve mali müşavir Ramazan Kocaboy, mal bildirim formunu teslim etti.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığının ardından Yüksek Seçim Kuruluna yaptığı mal bildirimi Başbakanlık internet sitesine de konuldu. En son 16 Haziran 2011 tarihli mal bildiriminin yer aldığı internet sitesinde bugün güncelleme yapıldı. Erdoğan'ın özgeçmiş bilgilerinin bulunduğu bölüme konulan, 1 Temmuz 2014 tarihli mal beyanı şöyle: 


- Güneysu-Dumankaya Köyü 2.000 metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL)


- Binek Otomobil (Maliyeti : 234.080 TL)


- Banka hesaplarında toplam 4.404.192,13 TL, 200.000 $


- 500.000 TL alacak. 


Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal beyanında neler var?...