01 / 05 / 2024

başbakanlık binası inşaatı

başbakanlık binası inşaatı

Türkiye'nin geleceğine yön verecek en önemli merkezlerden biri olarak öne çıkacak olan Başbakanlık binasının inşaat çalışmalarında son aşamaya gelindi. Binanın, ağustos ayı başında hizmete açılması bekleniyor.

Yeni Başbakanlık binası üst düzey güvenlik tedbirleriyle donatıldı!

Başkent Ankara’ nın Atatürk Orman Çiftliği arazisi içinde 150 dönüm üzerine inşa edilen ve hala yapımı süren yeni Başbakanlık binası, üst düzey güvenlik tedbirleriyle donatıldı.

Yeni Başbakanlık binasına açılan 3 ayrı dava karara bağlanacak!

Danıştay, inşaatı tamamlanmak üzere olan Ankara Söğütözü'ndeki yeni Başbakanlık binası inşaatına ilişkin 3 kritik davayı karara bağlayacak. Yürütmeyi durdurma istemi de yer alan davaların 3 ayrı dairede bulunduğu belirtildi...

Başbakanlık binasının kaba inşaatı bitmek üzere!

Beştepe'de inşa edilen Başbakanlık binasının kaba inşaatı tamamlanmak üzere ve binanın önümüzde yıl hizmete girmesi planlanıyor...

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat faliyetlerine tekrar başlandığını açıkladı.  

Almanya'daki Başbakanlık binasının genişletilmesine tepki!

Almanya'da başbakanlık binasının yenilenmesi projesi tepkilere neden oldu. 25 bin 347 metrekare zemin alanına sahip bina 2027'ye kadar 50 bin metrekarelik bir alana genişletilecek.

Öz Baş Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baş Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Baş ve Yasin Baş ortaklığında kuruldu.

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Hükümet inşaat sektörünü destekliyor!

Hükümet inşaat sektörüne destek vermeye devam ediyor. KDV ve tapu harcı indirimi, konut alan yabancıya vatandaşlık verilmesi, sektör için başlatılan uygulamalarla satışların artması hedefleniyor.

Şaphane Entegre Sağlık Kompleksi inşaatı başladı!

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ’ ’Entegre Sağlık Kompleksi’’ inşaatında Kaymakam Lütfullah Göktaş incelemelerde bulundu.

Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığı'na tahsis edildi

Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığına tahsis edildi. Binanın bulunduğu bölgenin, "Adalet Kampüsü" olarak düzenlenmesi hedefleniyor...

Ilıca'da kültür merkezi ve belediye binası inşaatında sona geliniyor!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın gayretleri ile Aziziye Ilıca mahallesinde bir süre önce temelleri atılan Kültür Merkezi ve Belediye binası inşaatında sona geliniyor. 

Bafra'ya yapılan ikinci köprü inşaatı devam ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra'da yapılan ikinci köprü inşaatını yerinde inceledi.

Kınalı-Çanakkale Otoyolu Başbakanlık Genelgesi yayımlandı!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu, Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dâhil) Kesimi Projesi için Başbakanlık Genelgesi yayımlandı..

Demirde fiyat arttıkça inşaat sektöründe de tansiyon yükseliyor!

Demir fiyatlarındaki artışın inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini söyleyen Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, "Demirde fiyat arttıkça inşaat sektöründe de tansiyon yükseliyor." ifadesini kullandı.

Türk Kızılayı'ndan Çapa Kan Bağış Merkezi Ek Binası inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Çapa Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü Ek Binası inşaat, elektrik, mekanik, tadilat, bakım ve onarım hizmet alımı ihale edilecektir..

başbakanlık binası inşaatı Haberi

başbakanlık binası inşaatı


Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Türkiye'nin geleceğine yön verecek en önemli merkezlerden biri olarak öne çıkacak olan Başbakanlık binasının inşaat çalışmalarında son aşamaya gelindi. Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı ilanının ardından ziyaret ettiği binanın, ağustos ayı başında hizmete açılması bekleniyor.


Türkiye'nin en iyi korunan ve en güvenli kamu kurumlarından biri olarak gösterilen yeni Başbakanlık binası; bombalı, kimyasal ve nükleer saldırılara karşı yüksek güvenlikli olarak inşa edildi. Dinlemeye karşı da korunaklı olan Başbakanlık binasında 'Hükümet Harekat Merkezi' de bulunuyor.



BEYAZ SARAY'IN 'KİMLİK KARTI'

- Üç bloktan oluşuyor

- Başbakanlık makamı ve Başbakan yardımcılarının bulunduğu bölüme özel izinle girilecek.

- Başbakanlık'ın bulunduğu blok ile diğer bloklar arasında doğrudan bağlantı yok.

- Bazı bölümlere parmak izi ve retina okuma sistemiyle girilecek.

- Yasadışı dinlemelere karşı içinde özel yalıtımlı sağır oda oluşturuldu.

- Hükümet...