10 / 05 / 2024

başbakanlık özelleştime ihalesi

başbakanlık özelleştime ihalesi

Ankara Çankaya Güvenevler Mahallesi'nde bulunan ve Mülkiyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı adına kayıtlı olan lojmanlar satılacak...

Özelleştirme İdaresi, satış yöntemiyle 12 arsayı özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul Maltepe'de bulunan 6 bin 156 metrekarelik arsayı 750 bin liradan satış ihalesi ile özelleştirecek...

Boris Johnson'dan Başbakanlık konutu tadilatı açıklaması!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Seçim Komisyonu'nun Başbakanlık konutundaki dairesinin tadilatının finansmanına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Almanya'daki Başbakanlık binasının genişletilmesine tepki!

Almanya'da başbakanlık binasının yenilenmesi projesi tepkilere neden oldu. 25 bin 347 metrekare zemin alanına sahip bina 2027'ye kadar 50 bin metrekarelik bir alana genişletilecek.

Jens Spahn'ın 4.1 milyon Euro'luk villası Başbakanlık hayallerini suya düşürdü!

Bu yıl Merkel'den sonra boşa çıkacak Başbakanlık koltuğuna gözünü diken Alman Sağlık Bakanı Jens Spahn'ın bir dönemler yönetim kurulu üyesi olduğu bankanın kredisiyle 4.1 milyon euroluk villa satın aldığı belirlendi. 

Çankaya’daki Başbakanlık konutu 6 yıl önce 8 milyon TL'ye yenilendi, yine yenileniyor!

Başbakanlık lağvedilince Çankaya’daki Başbakanlık konutu boş kaldı. TBMM Başkanı eski Başbakanlık konutuna taşındı. Meclis Başkanlık Konutu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’ın oldu. 2014'te sıfırdan yaptırılan konut şimdi yeniden onarılıyor.

Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığı'na tahsis edildi

Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığına tahsis edildi. Binanın bulunduğu bölgenin, "Adalet Kampüsü" olarak düzenlenmesi hedefleniyor...

TOKİ Gümüşhane Köse projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Köse'de hayata geçirdiği 98 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Gümüşhane Köse projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane'nin Köse ilçesinde hayata geçireceği 98 konutun ihalesi yapıldı.

ÖİB Kütahya Merkez'deki maliye hazinesine ait binaları özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Kütahya Merkez Enne mahallesinde bulunan Maliye Hazinesine ait 261 ada 322 parsel no.lu taşınmaz ve bu taşınmaz üzerinde bulunan binaları özelleştiriyor.

ÖİB'nin Antalya Aksu ihalesi iptal edildi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan iptal ilanına göre, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya Aksu ihalesi iptal edildi..

ÖİB Menzelet ve Kılavuzlu HES'i 15 milyon TL'ye özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş.'ye ait Menzelet ve Kılavuzlu HES'i özelleştiriyor. İhale 15 milyon TL geçici teminat bedeli ile yapılacak.

Kınalı-Çanakkale Otoyolu Başbakanlık Genelgesi yayımlandı!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu, Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dâhil) Kesimi Projesi için Başbakanlık Genelgesi yayımlandı..

Menemen-Çandarlı Otoyolu Başbakanlık Genelgesi yayımlandı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi ile ilgili alınması gereken önlemlere ilişkin 2017/10 Sayılı Başbakanlık Genelgesi, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Kocaeli Gölcük 541 konut ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Kocaeli Gölcük 541 konut ihalesi bugün yapılacak.

başbakanlık özelleştime ihalesi Haberi

başbakanlık özelleştime ihalesi

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Güvenevler Mahallesi Kuzgun Sokak No: 85 adresinde bulunan ve Mülkiyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare) adına kayıtlı olan lojman daireler Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliği (İdari Bütçe) Hükümlerine göre satılacaktır. Satılık lojmanların minimum fiyatı 110 bin TL, maksimum fiyatı ise 230 bin TL.


Detaylı bilgi için