16 / 06 / 2024

Basel Al Kasem

Basel Al Kasem

Essence Consultancy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Baki, Abdullah B.M.B. Al Saud, Ahmad Adel Amin Al Taher, Basel Al Kasem tarafından kuruldu.

Decorex İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Decorex İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Anonim Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Basel Al Kassab ve Samer Alkasab ortaklığında kuruldu.

Arabian İnvestors Platform Danışmanlık Gayrimenkul Turizm ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Arabian İnvestors Platform Danışmanlık Gayrimenkul Turizm ve İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Fatih'te 110 bin TL sermaye bedeli ile Basel Al Kassab tarafından kuruldu. 

Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakri Al Kasem tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Maes Turizm Yönetim Danışmanlık Aracılık Hizmetleri İnşaat İthalat İhracat San. İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Maes Turizm Yönetim Danışmanlık Aracılık Hizmetleri İnşaat İthalat İhracat San. İç ve Dış Tic.Ltd.Şti., Ahmad Basel Al Sayed Hasan, Mohamad Sbeı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Şişli'de kuruldu.

Al Deiri Gayrimenkul Tıbbi Cihazlar Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Deiri Gayrimenkul Tıbbi Cihazlar Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanan Kasem Ahmad tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Bouz Al Asal Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bouz Al Asal Emlak ve Genel Ticaret Limited Şirketi, MHD Basel Bouz Alasal, Ahmad Bouz Alasal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu.

İnvestors Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İnvestors Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi, MHD. Erfan Al Tabsh, Nezar Shıkh, Basel Al Saraıjı, Fatma Aladad tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Essence Consultancy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essence Consultancy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Baki, Abdullah B.M.B. Al Saud, Ahmad Adel Amin Al Taher, Basel Al Kasem tarafından kuruldu.

Al Fateh İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Fateh İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Basel Soufi tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mart'ta İkitelli Ağaoğlu Myworld Europe'ta kuruldu.

Naci Görür: Türkiye Cumhuriyeti ciddi önlemler alınmazsa bağımsızlığını kaybeder!

Büyük depremler bin yılda bir tekrarlanır fikrinden yola çıkan Avrupa, 1356'daki Basel depremini ele alıyor. İstanbul'u vuran 1509, 1766 ve 1894 depremlerini değerlendiren uzmanlar "aman dikkat" diyor

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Basel Al Kasem Haberi

Basel Al Kasem

Essence Consultancy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Baki, Abdullah B.M.B. Al Saud, Ahmad Adel Amin Al Taher, Basel Al Kasem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


Essence Consultancy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Toptan ve perakende bilumum ticaret işleri yapmak. Yurt içi ve Yurt dışında bilumum inşaat ve taahhüt  işleri yapmak. Yapılan işler ile ilgili makinaları ve techizatları yurt dışında ve yurt içinden almak, satmak, başkalarından devralmak, işletmek, devretmek, bu işler ile ilgili mühendislik hizmetleri, teknik müşavirlik ve konut işleri yapmak satmak. Her türlü inşaat malzemesi alımı satımı yapmak. Sanayi mamüllerinin ithalatı, ihracatı ve pazarlanmasını yapmak. İhalelere girmek, alt ve üst yapılar ve tesisatlar yapmak, yaptırmak. Her türlü havuz inşaatı ve arıtma...