21 / 05 / 2024

Basel Kleıb Marzouka

Basel Kleıb Marzouka

VKB Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi, Basel Kleıb Marzouka ve Wesam Al Khayat ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Beylikdüzü, BeylikdüzüOSB Mahallesi'nde kuruldu.

Bursa Görükle’ye ikinci gençlik merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Görükle’ye ikinci gençlik merkezini inşa edeceklerini müjdeledi.

Bursa Görükle, gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Bursa Görükle bölgesi, inşaat sektöründeki durgunluğa rağmen parasını gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşların en fazla rağbet ettiği lokasyon olma özelliğini koruyor.

Nilüfer Görükle'de yeni megakent kurulacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle’deki mera bölgesine yeni megakent kurulacağını dile getirdi. 

B Lens İnşaat Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Lens İnşaat Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Basel Mawaldı tarafından kuruldu.  

Bursa Büyükşehir'den yeni gençlik merkezi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Görükle Gençlik Merkezi, törenle hizmete açıldı. 

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Bursa Büyük Camii için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması istenilen Bursa Büyük Camii için çalışmalar başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle hayata geçirilen proje Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü içinde yer alacak.

Bursa Yıldırım’ın iki yakası viyadükle bağlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’da Sarı Caminin batı kısmında yapılacak viyadükle Kurtuluş Caddesi’ni, Karlıdağ ve Vişne Caddelerine bağlayacak.

Bursa Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye yeni bir kız öğrenci yurdu kazandırıyor.

Bursa Görükle'ye öğrenci yurdu inşa edilecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediyor.

Görükle Şehit Ömer Halisdemir Yurdu açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitim alanındaki yatırımlarına bir de öğrenci yurdu ekledi. Görükle’de Milli Türk Talebe Birliği’ne kazandırılan yurt ile 100 üniversite öğrencisinin konaklama sorununa çözüm getirildi.

Bursa Görükle Gençlik Merkezi 2017'de tamam!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik çalışmaları kapsamında Görükle’de inşaatı devam eden gençlik merkezinin, 2017 yılının ortalarında faaliyetine başlayacağını söyledi.

Bursa Görükle'ye yeni bulvar!

Bursa’da ulaşımın sorun olmaktan çıkması için yol çalışmalarına yılda 200 milyon liranın üzerinde kaynak aktaran Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer’in Görükle semtine de yeni bir bulvar kazandırıyor.

Basel Kleıb Marzouka Haberi

Basel Kleıb Marzouka

VKB Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi, Basel Kleıb Marzouka ve Wesam Al Khayat ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta  Beylikdüzü, BeylikdüzüOSB Mahallesi'nde kuruldu.


VKB Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-) Yurt içinde ve yurt dışında her nevi malın...