19 / 05 / 2024

Başgroup İnşaat adres

Başgroup İnşaat adres

Başgroup İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aida Aydın, Behzad Vafashalmani, Ezel Aydın, Sarvnaz Vafashalmani ve Şafak Keskin tarafından kuruldu.

Rea Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rea Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elvın Abbaszade, Rajab Abbasov ve Ramazan Abbaszade ortaklığında kuruldu.

Şamlar Group İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Şamlar Group İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Abdulwahed ve Eymen Mecid ortaklığında kuruldu.

Flat Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flat Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Seda Gürgen tarafından kuruldu.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Hba Group İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hba Group İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Duman tarafından kuruldu.

Şahan No Group İnşaat Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahan No Group İnşaat Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navıd Norouzuzadeh tarafından kuruldu.

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

Flyin Group İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Flyin Group İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Soğanlık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Aras tarafından kuruldu.

Som Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Som Group İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Üstün tarafından kuruldu.

Canbay Group İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canbay Group İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Canbay tarafından kuruldu.

Esv Group İnşaat Turizm Değerli Madenler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esv Group İnşaat Turizm Değerli Madenler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Vural ve Sefa Vural ortaklığında kuruldu.

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser Kanan, Ahmad Kanaan, Fares Altahleh ve Jamal Alnumairi ortaklığında kuruldu.

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ghazva Almalki tarafından kuruldu.

Başgroup İnşaat adres Haberi

Başgroup İnşaat adres

Başgroup İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aida Aydın, Behzad Vafashalmani, Ezel Aydın, Sarvnaz Vafashalmani ve Şafak Keskin tarafından kuruldu.

Başgroup İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...