03 / 05 / 2024

BASİAD balıkesir inşaat projeleri son durum

BASİAD balıkesir inşaat projeleri son durum

Son olarak Karesi AVM'yi tamamlayan Basiad İnşaat, Balıkesir'de büyük ölçekli inşaat projelerine talip oldu.

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ şimdi de Balıkesir projesi için start verdi! Balıkesir'in o ilçesine tam 625 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir projesi için start verdi. İşte TOKİ'nin Balıkesir projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Balıkesir'de inşaat temelinden çıkan yüzlerce bombanın sırrı ortaya çıktı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında 831 adet el bombası bomba ortaya çıktı.

TOKİ Balıkesir Altıeylül ve Edremit'te 4 yeni okul inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'in Altıeylül ve Edremit ilçelerinde yeni okullar inşa edecek.

Balıkesir'in Marmara ilçesinde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir'in Marmara ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cunda Adası'nda SİT alanında başlayan inşaat meclis gündeminde!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası'nda bir SİT alanında başlayan inşaat meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gayrimenkul yatırımcılarının gözü Balıkesir Gönen'de!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, ulaşım kolaylığı ve çevresel özellikleriyle gayrimenkul yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.

Balıkesir Burhaniye'de inşaat kazası! 1 yaralı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bir inşaatta yaşanan iş kazasında bir kişi ağır yaralandı.

Yeni Adım Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Adım Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussın Ali H. Alaawar tarafından kuruldu.

Balıkesir'in 60 milyon TL'lik yeni havalimanında son durum ne?

Balıkesir’in yeni havalimanında, 6 aydır tek sefer bile gerçekleştirilmedi. Fikret Şahin, “60 milyon TL’lik proje, potansiyel yok diye hizmete açılmıyor. Yapılan yatırım boşa gitmemeli. Takipçisiyim” dedi.

Balıkesir Millet Bahçesi’nin yapımında sona gelindi!

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde yapımına başlanan Millet Bahçesi’nin yapım çalışmaları hızla sürüyor. Başkan Yücel Yılmaz, “Proje, kentimize değer katacak” diye konuştu.

Balıkesir Dursunbey OSB’den bedelsiz arsa tahsisi!

Balıkesir'in en büyük ilçesi Dursunbey’de bin 20 dönüm üzerine kurulan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi bedelsiz arsa tahsisi ve 4. derece teşviklerle yatırımcılara bedelsiz olarak arsa tahsis ediyor...

Balıkesir’in deprem master planı hazırlanıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "Balıkesir’in deprem master planını hazırlamak için süreç başlattık. Bu kapsamda Balıkesir’in yapı stokunu inceliyor, hangi noktaların kentsel dönüşüme ya da sağlıklılaştırma çalışmalarına ihtiyacı olduğunu tespit ediyoruz" dedi...

BASİAD balıkesir inşaat projeleri son durum Haberi

BASİAD balıkesir inşaat projeleri son durum

Son olarak Karesi AVM'yi tamamlayan Basiad İnşaat, Balıkesir'de büyük ölçekli inşaat projelerine talip oldu. Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) üyesi 32 işadamının kurduğu şirket, bölgede bugüne kadar başta okul inşaatları olmak üzere, spor salonu, fabrika binaları, depolar ve özel amaçlı yapılar inşa etti. 


Basiad AŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsa Tamer Çelik, Balıkesir Atatürk Stadı, Üniversite stadyumu, fabrika binalarının tadilat ve restorasyon işlerini tamamladıklarını belirterek, "2015 yılından itibaren yıllık 10 milyon TL iş hacmini geçerek bölgenin önemli müteahhitlik firması haline geldik. Bu yıl içerisinde 5 bin 620 metrekare inşaat alanı olan Havran Kız Meslek Lisesi, 3 bin 355 metrekare inşaat alanı olan Burhaniye Cumhuriyet Ortaokulu, 2 bin 684 metrekare inşaat alanı olan Gömeç Anadolu Lisesi inşaatını tamamlayarak Balıkesir'in hizmetine sunduk....