29 / 04 / 2024

Başıbüyüklü

Başıbüyüklü

Maltepe Belediyesi İmardan sorumlu başkan yardımcısı Sinan Çetiz beraberinde birim müdürleri ile Başıbüyük mahallesi muhtarı Ayhan Karpuz, demek yöneticileri ve STK'larla bir araya geldi. Başıbüyüklü önce tapu istiyor!

Başıbüyüklü önce tapu istiyor!

Maltepe Belediyesi İmardan sorumlu başkan yardımcısı Sinan Çetiz beraberinde birim müdürleri ile Başıbüyük mahallesi muhtarı Ayhan Karpuz, demek yöneticileri ve STK'larla bir araya geldi. Başıbüyüklü önce tapu istiyor!

Filipinler'de 6 büyüklüğünde deprem!

Filipinler'in Başkent Manila'da hissedilen 6 büyüklüğündeki depremde can ya da mal kaybı olmadı. Filipinler, Pasifik Okyanusu'nda depremlerin ve volkanik faaliyetlerin sıklıkla görüldüğü "Ateş Çemberi" olarak adlandırılan bölgede yer alıyor.

Menderes'te 4,3 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez üssü Menderes ilçesi olan saat 06.32'de 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı 7,23 kilometre derinlikte gerçekleşti.

İzmir'de 4,3 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez üssü Menderes ilçesi olan saat 06.32'de 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Gaziantep'te 4.6 büyüklüğünde deprem!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Durmuşlar köyünde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Orta şiddetteki kısa süren deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi..

Gaziantep'te 4,6 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, 4,6 büyüklüğündeki deprem, saat 20.44'te kaydedildi.Derinliği 7,67 kilometre olan deprem, Islahiye'den de hissedildi.

Gaziantep'te 4,6 büyüklüğünde deprem!

Nurdağı'nda 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından alınan bilgiye göre, 4,6 büyüklüğündeki deprem, saat 20.44'te kaydedildi.

Mersin'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi’nden alınan bilgiye göre saat 00.16’da merkez üssü Mersin Toroslar ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ege Denizi'nde 4,5 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi'nin (AFAD) verilerine göre, saat 08.06'da, merkez üssü Ege Denizi olan 4,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 19.59'da Akdeniz Doğu Baseninde yerin 5,57 kilometre derinliğinde, 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi..

Çanakkale'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığının tespitine göre, saat 11.02'de merkez üssü Çan olan 4,3 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

Mersin'de 3,6 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı2ndan (AFAD) yapılan açıklamada, saat 10.492da İçel Merkez2de yerin 14,24 kilometre derinliğinde, 3,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.

Başıbüyüklü Haberi

Başıbüyüklü

Maltepe Belediyesi İmardan sorumlu başkan yardımcısı Sinan Çetiz beraberinde birim müdürleri ile Başıbüyük mahallesi muhtarı Ayhan Karpuz, demek yöneticileri ve STK'larla bir araya geldi. Başıbüyük Mahallesinin kentsel dönüşümü ile ilgili gerçekleşen toplantı Maltepe Belediyesi Meclisi salonun da gerçekleştirdi. 

Maltepe Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen görüşmeye il ve köy demeklerinin yöneticilerinin yanı sıra siyasi partilerden CHP ve Saadet Partisi temsilcileri katıldı. 

Toplantı öncesi bir konuşma yapan Maltepe Belediye başkan yardımcısı Sinan Çetiz Maltepe Belediyesi'nin Kentsel dönüşüm için çalışmalarını titizlikle yürüttüğünü ifade etti. 

Çetiz, belediye başkanı Ali Kılıç'ın her platformda kentsel dönüşümün olacağını ancak bunun halka rağmen değil halkla birlikte hayat bulacağını ifade ettiğini söyledi.Toplantı, bugüne kadar yapılan çalışmaların ve Başıbüyük Mahallesinin analizinin yer aldığı bir sinevizyon sunumu ile başladı. 

Katılımcılar ile belirlenen maddeler üzerine görüşme...