04 / 05 / 2024

basım

basım

500 liralık banknot mu geliyor? sorusu gündemde yer alıyor. Bu soruya Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati cevap verdi. İşte detaylar!

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

İzmit'te büyük dönüşüm için düğmeye basıldı! Risk tespiti yapılıyor, yeni kentsel dönüşüm alanları yaratılacak!

İzmit'te kentsel dönüşüm ile ilgili resmen düğmeye basıldı. Peki dönüşümde öncelikli yer neresi oldu? Hangi çalışmalar yapılıyor? İşte merak edilenler...

İnşaatların yarım kalmaması için düğmeye basıldı! Sigortalı dönüşüm dönemi başlıyor!

Sağlıklı bir dönüşüm için, yüzbinlerce konutun yıkılıp yeniden inşa edilmesi sürecinde tamamlama sigortasının devreye girmesi büyük öneme sahip. İnşaat sektöründe yeni bir uygulama için düğmeye basılıyor. MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), halka açılarak kentsel dönüşüm projelerine odaklanmayı

İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor?

İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 51.52'lik zam yapıldı. Peki, İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor? İşte detaylar...

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

500, 1000 ve 2000 TL banknotları basılacak mı? Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan açıklama!

Sosyal medyada çıkan haberlere göre 500, 1000 ve 2000 TL banknotlarının basımıyla ilgili bir iddia öne sürüldü. Bu iddiaya göre bu değerdeki banknotların basılacak. Ancak Merkez Bankası, 500 TL banknot basımını tamamen yalanladı.

100 Lirası olanlar dikkat! 100 TL'si 100 bin TL oldu

Elazığ’da bir vatandaş aldığı aylığını sayarken şokla karşılaştı. Aylığından bir tane 100 TL'nin hatalı olduğunu fark etti ve bir sıfırı eksik olan hatalı basım 100 TL'yi, 100 bin TL'den satışa çıkardı. 

Merkez Bankası para basımında bu bayram rekor kırdı! 200 TL’lik banknot basımı ikiye katlandı!

Her bayram öncesi olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı öncesi piyasadaki banknot miktarı artış gösterdi. Ancak bu artışın geçen yıllar ile karşılaştırıldığında rekor seviyeye ulaştığı belirtilirken, 200 liralık banknot miktarı ise 14 yıllık tedavül sürecinde en hızlı bu yılın ilk 3 ayında arttı.

Cebinizde 50 TL ve 200 TL varsa dikkatli bakın! Eğer bu hatayı bulursanız servetiniz olabilir!

Kandıra ilçesinde faaliyet gösteren bir market işletmecisi, bankaya yatırdığı parayı kontrol ederken beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. Geri gelen 200 TL'lik banknotun hatalı basıldığını fark eden işletmeci, bu durumdan oldukça memnun kaldı. Zira, son dönemde hatalı basım banknotların koleksiyone

Cebinizdeki 50 TL ve 200 TL'yi acilen kontrol edin! Eğer buna sahipseniz zengin olacaksınız!

Son zamanlarda, hatalı basım banknotların koleksiyonerlerin dikkatini çektiği konuşuluyor. Bu banknotlar nadir ve ilgi çekici olabildiğinden, bazı durumlarda yüksek fiyatlara satılabiliyorlar.

1 lirada büyük değişim! Yeni basımlardaki farkı görenler şaşırdı

2023 yılı basımı 1 liralarda büyük değişim yaşandı. 2016 basımı 1 lira ile gramajı düşürülen 2023 basımı 1 lira ele alındığında ağırlık olarak farkını hissedenler şaşkınlığa uğradı. Buna göre yıllardır 8 gram olan 1 liralar, Mart ayından itibaren darphanede 6 grama indirildi.

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Ankara'da ulaşım ücreti ne kadar? Ankara’da ulaşım ne kadar oldu? AnkaraKart tam basım ne kadar?

Ankara’da ulaşıma zam geldi mi? Ankara’da toplu taşıma ne kadar oldu? Vatandaşlar bu soruların yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

basım Haberi

basım

Yeni banknotlar mı geliyor, 500 liralık banknot mu geliyor? soruları vatandaşların kafasını karıştırdı. Bu karışıklığa Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıklık getirdi.

İşte merak edilen detaylar…

500 LİRALIK BANKNOT MU GELİYOR?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, '500 liralık banknot basılacağı' yönündeki iddialara yanıt verdi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kabine toplantısından sonra soruları yanıtladı. Bakan Nebati'ye 500 liralık banknot ve 10 liralık madeni para basılması için hazırlık yapıldığı yönündeki iddiaların gerçek olup olmadığı soruldu.

“BU YÖNDE BİR ÇALIŞMA DA İHTİYAÇ DA YOK”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati iddialar için "Yanlış bilgi" diye ifade etti. Hazine ve Maliye Bakanı, "Kesinlikle hiçbir şekilde bu yönde bir çalışma da ihtiyaç da yok" dedi.

YENİ PARALAR MI BASILACAK?

Yeni banknotların basılacağı yönünde bazı iddialar gündemde...