01 / 05 / 2024

Basın Ekspres nerede

Basın Ekspres nerede

Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Basın Ekspres hakkında iddialı konuştu. Koray, Toya Gayrimenkul'ün Toya Moda Evleri ortalama yüzde 70, Toya Vista Evleri ise yüzde 110 değerlendiğini söyledi.

Basın Ekspres Fortis İstanbul teslim tarihi!

Basın Ekspres Fortis İstanbul teslim tarihi daireler 2016 yılı sonu olarak belirlendi. Toplam 14 bin 523 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 3 blok şeklinde yükseliyor.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Halkalı Esta Basın Ekspres nerede? Ulaşım bilgisi!

Halkalı Esta Basın Ekspres projesinde daire, ofis ve dükkanlar olacak. İşte Esta Basın Ekspres projesinin ulaşım bilgileri...

Basın Ekspres Perola Residence nerede?

Three Sun imzasıyla hayata geçirilen Perola Residence projesi Aralık 2018 yılında tamamlanması planlanıyor. Peki Basın Ekspres Perola Residence nerede?

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Basın Ekspres Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Residence'de daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Projede satışların Şubat ayı sonunda başlaması planlanıyor. Peki Basın Ekspres Serenity Plus nerede?

Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Residence 35 bin 265 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Basın Ekspres Nurol Park kampanyası!

Basın Ekspres Nurol Park kampanyası kapsamında peşinatsız, vade farksız daire sahibi olunabiliyor. 9 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor.

Nurol Park Basın Ekspres ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daire bulunuyor. Peki Nurol Park Basın Ekspres ne zaman teslim?

Nurol Park Basın Ekspres satış ofisi!

Nurol Park Basın Ekspres satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi. 55 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları!

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire ve ofisler yer alıyor.

Nurol Park Basın Ekspres satılık!

Nurol Park Basın Ekspres satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede 50 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Basın Ekspres Nurol Park satış ofisi!

Basın Ekspres Nurol Park satış ofisi ile 444 6496 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projedede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans!

İçerisinde konut, otel ve dükkan alanları bulunan proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yayılıyor.

Basın Ekspres nerede Haberi

Basın Ekspres nerede

Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Avrupa Yakası'ndaki Basın Ekspres bölgesinin hızla değerlendiğini söyledi. Ceyla Koray, "Bölgede öyle alanlar var ki, dolar bazında 1 yılda yüzde 24 artış gördü" dedi. Koray'a göre bu artışın nedeni bölgeye yapılan yatırımların artması ve gelecek olan metro hattı. 


EV ALANA OFİS VERİYOR 


Toya Gayrimenkul'ün geçtiğimiz günlerde Mecidiyeköy'de satışa çıkardığı 'Toya Downtown'dan ev alan herkes ortak kullanıma açık ofis ve toplantı odalarına da sahip oluyor. Proje, stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar ile her konuta özel ofislerin yanı sıra mağazalardan oluşuyor. Stüdyo daire fiyatları 280 bin dolardan başlıyor. 


TOYA NEXT MAYIS'TA SATIŞTA 


Basın Ekspres'teki diğer proje Toya Nexf'te ön talep dönemi sürüyor. Şu ana kadar 800'iin üzerinde talep toplandı. Toya Next, 3 konut bloğu ve...