29 / 04 / 2024

basın ekspres S Life Ekspres daire fiyatları

basın ekspres S Life Ekspres daire fiyatları

S Life Ekspres Evleri fiyat listesi 451 bin TL'den başlıyor. S Life Ekspres projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde Si Yapı ve Sak Group tarafından hayata geçirildi....

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu ne zaman açılacak?

12 istasyondan oluşacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın inşaatında sona geliniyor. 2019 yılının ilk yarısının açılması planlanan proje ile saatte tek yönde 45 bin yolcu taşıması hedefleniyor.

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

İnşaatı son sürat devam eden Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın kazı çalışmaları yüzde 15 oranında tamamlandı.

Basın Ekspres Yolu inşaat projelerinin gözdesi oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan, bugünkü yazısında Basın Ekspres Yolu'nun inşaat projeleriyle nasıl değerlendiğini açıkladı. İşte o haber...

Nef Basın Ekspres projesinde ön talep toplanıyor!

Nef geçtiğimiz yıllarda yakaladığı başarıyı, şimdi de Güneşli’ye taşımaya hazırlanıyor. Yaz aylarında lansmanı planlanan Nef Basın Ekspres’de sınırlı dayıda daire için lansman öncesinde özel fiyatlar ve ödeme koşullarıyla sunulacak.

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Basın Ekspres Projesi!

Esta Construction'un hayata geçireceği Basın Ekspres Projesi, rezidans ve A sınıfı ofis alanlarından meydana geliyor...

Gül Proje Basın Ekspres'te faizler sıfırlandı!

Ekspres'te faizi yıl sonuna kadar sıfırladı Gül Proje, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirdiği Gül Proje Express'te yeni bir kampanya başlattı.

Basın Ekspres Yolu, gayrimenkul yatırımcısına kazandırıyor!

Bir dönem fabrika ve atölyelere ev sahipliği yapan Basın Ekspres Yolu, artık İstanbul’daki en önemli yatırım alanlarından bir tanesi. 8 kilometrelik güzergahta 40’ın üzerinde inşaat firmasının 50’ye yakın dev projesi bulunuyor.

Basın Ekspres Yolu, metro ile değerlenecek!

Yeni Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Basın Ekspres Yolu’nu daha da merkezi bir lokasyon haline getirdiğini anlatan Münir Özkök, “ Bölge metronun da ulaşmasıyla değerine değer katacak” dedi.

Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu’na değer katıyor!

Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi.

Basın Ekspres Yolu kongre vadisi oldu!

TEM’den ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden havalimanına gidiş güzergahı olan Basın Ekspres Yolu, ünlü otel zincirlerinin uğrak yeri oldu. Bölgede son 3 yılda yapılan otel sayısı 20’ye yaklaştı.

Bakırcı Yapı'nın basın toplantısı iptal edildi!

İstanbul Basın Ekspres Yolu’nun en yeni karma projesi olan Serenity Plus, 35 yıllık inşaat tecrübesine sahip Bakırcı Yapı güvencesiyle yükseliyor. Bakırcı Yapı'nın 2 Haziran'da yapmayı planladığı Serenity Plus basın toplantısı iptal edildi.

Basın Ekspres'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanır!

Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Basın Ekspres hakkında iddialı konuştu. Koray, Toya Gayrimenkul'ün Toya Moda Evleri ortalama yüzde 70, Toya Vista Evleri ise yüzde 110 değerlendiğini söyledi.

basın ekspres S Life Ekspres daire fiyatları Haberi

basın ekspres S Life Ekspres daire fiyatları

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan  S Life Ekspres projesi "Daha fazla kazan, daha fazla yaşam, daha fazla alışveriş" sloganıyla tanıtılıyor. Projede toplam  184 adet konuta yer veriliyor. 

S Life Ekspres projesi Basın Ekspres Yolu Çınar Caddesi üzerinde iki blok olarak yükseliyor. 8 bin metrekare arsa alanna sahip S Life Ekspres Evleri'nde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.  

Projede daire genişlikleri 62,31 metrekare ile 117,37 metrekare arasında değişiyor. Yüzde 70'si satılmış durumda olan S Life Ekspres'te anahtar teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.     

Si Yapı ve Sak Group ortaklığıyla hayata geçirilen S Life Ekspres projesinde daire sahiplerine kapalı havuz, kafeterya, kapalı otopark, fitness, sauna, jakuzi, alışveriş, oyun ve eğlence alanları gibi...