04 / 05 / 2024

Basın Ekspres‘e otel ve konut yapacak

Basın Ekspres‘e otel ve konut yapacak

Geçen ay Güneşli’de konumlanan AB Yaşam Evleri, projesini satışa sunan AB Grup İnşaat, Basın Ekspres Yolu’nda 1100 daire ve 5 yıldızlı otelden oluşan 90 milyon TL yatırım değerli karma proje için kolları sıvadı.

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres'e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

Başakşehir’in aileleri hedef alan konsepti, Karmar tarafından, İstanbul'un yıldız bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’na taşınıyor. Karmar Sakura adıyla yükselecek olan projede 241 konut ve 57 ticari ünite yer alıyor. 

Basın Ekspres Yolu'na 'metro' dopingi!

Basın Ekspres Yolu'nda 31 otel bulunuyor. Planlama ve yapım aşamasındaki dört otel de tamamlandığında bu sayı 35'e ulaşacak. Metro hattının da açılmasıyla bölge, kaybettiği cazibesini geri kazanacak...

Basın Ekspres'teki 9 konut projesi!

İkitelli’ye bağlı olan Basın Ekspres Yolu, Atatürk Havalimanı ile E-5’i, TEM ve sahil yolunu birleştiriyor. Birçok konut ve otel projesine ev sahipliği yapan bölge yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte Basın Ekspreste'ki 9 konut projesi...

Basın Expres Yolu otel yatırımlarının gözdesi!

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak adlandırılan Basın Ekspres Yolu'nda 21 otel yatırımı bulunuyor. Üçüncü Havalimanı’na yakınlığı ile avantaj sağlayan bölgede yeni otel yatırımları da devam ediyor.

Nef 36 Basın Ekspres teslimler!

Nef 36 Basın Ekspres projesi daire ve ticari alanlardan oluşuyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Basın Ekspres Yolu inşaat projelerinin gözdesi oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan, bugünkü yazısında Basın Ekspres Yolu'nun inşaat projeleriyle nasıl değerlendiğini açıkladı. İşte o haber...

Basın Ekspres Yolu kongre vadisi oldu!

TEM’den ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden havalimanına gidiş güzergahı olan Basın Ekspres Yolu, ünlü otel zincirlerinin uğrak yeri oldu. Bölgede son 3 yılda yapılan otel sayısı 20’ye yaklaştı.

Basın Ekspres'e 30 markalı projeyle 13 bin konut inşa ediliyor!

asın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Basın Ekspres'e 30 yeni markalı konut projesi inşa ediliyor. Yenibosna- Sefaköy-Halkalı-Güneşli-İkitelli hattına 13 bin yeni daire geliyor.

Basın Ekspres'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanır!

Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Basın Ekspres hakkında iddialı konuştu. Koray, Toya Gayrimenkul'ün Toya Moda Evleri ortalama yüzde 70, Toya Vista Evleri ise yüzde 110 değerlendiğini söyledi.

Basın Ekspres yolunda 60 dönümlük araziye imar izni verildi!

Yedi yıl önce Ayamama Deresi’nin taşması sonucu 31 kişinin hayatını kaybettiği Basın Ekspres yolunda 60 dönümlük araziye daha imar izni verildi. Çobançeşme Fidanlığı’nın bir bölümü de konut ve AVM yapılmak üzere geçen yıl imara açılmıştı.

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Basın Ekspres Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Residence'de daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Projede satışların Şubat ayı sonunda başlaması planlanıyor. Peki Basın Ekspres Serenity Plus nerede?

Basın Ekspres‘e otel ve konut yapacak Haberi

Basın Ekspres‘e otel ve konut yapacak

AB Grup İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, geçen ay satışa sundukları Güneşli’deki AB Yaşam Evleri projesinin yüzde 50'sinin kısa süre içinde satıldığını belirterek, yeni projeleriyle ilgili şu bilgileri verdi: “Yeni projelerimizden biri 2014 sonu itibarıyla Nişantaşı’nda başlıyor. 


90 milyon TL yatırım

Nişantaşı projesi, 2 blok 24 daireden oluşuyor. Havaalanına yürüme mesafesinde ve 52 dönüm arazide konumlandırılacak olan Basın Ekspres projesi ise 1100 daire ve 5 yıldızlı oteli kapsıyor Basın Ekspres projesinin arsa yatırım bedeli 90 milyon TL”...