13 / 05 / 2024

Başiskele Ada Park

Başiskele Ada Park

Başiskele’de birinci etabı büyük beğeni toplayan Ada Park’ta ikinci etap çalışmaları başladı. Başiskele Belediyesi kentin estetiği ’ne uygun çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Kocaeli Başiskele'de 11 milyon TL'ye icradan satılık mermer atölyesi!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İl, Başiskele İlçe, 195 ada, 1 parsel, 8 bin 666 metrekare yüz ölçümlü mermer atölyesi ve müştemilatını 10 milyon 970 bin 630 TL'ye icradan satıyor...

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Kocaeli Başiskele'ye 15 Temmuz Parkı yapılıyor!

Başiskele Belediyesi kahraman Türk milletini, zengin görselleriyle gelecek nesillere anlatacak olan en anlamlı parklardan birini kente kazandırmak adına çalışmalara başladı.

Başiskele Yeniköy Parkı yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki parkları bölgede yaşayanların ihtiyaçlarına göre dizayn ediyor. Başiskele Yeniköy’de yer alan park, Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekiplerince yenileyecek

Başiskele'ye 12 milyonluk dev yatırım!

Başiskele Belediyesi tarafından 12 milyon TL’ye yapılan Yeniköy Yarı Olimpik Yüzme Havuz ve Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Başiskele Alize Park City'de yaşam başladı!

Kısa süre önce tamamlanan Alize Park City'de yaşam başladı. Sitenin en güzel dairelerinden, iki oda bir salondan oluşan, toplam 110 metrekare kullanım alanlı daire satılığa sunulmuştur.

Kocaeli Başiskele'de sosyal alanları artıyor!

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, inşa edilen parklarda oyun grupları, spor alanları, yürüyüş yolları ve oturma alanları oluşturuyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni futbol sahası yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele Paşadağ mahallesindeki yapımına başlanılan futbol sahasının inşası sürüyor.Halkın boş zamanlarında spor yapmasına olanak sağlamak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarına spor tesisle

Başiskele Mesire Alanı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park, Bahçe ve Şube Müdürlüğü tarafından Başiskele ilçesi Eski Yayla Tekne Pınarı’na A tipi mesire alanı yapımı için Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirildi.

Kartepe'de sosyal, Başiskele'de lüks konut!

Kocaeli Kartepe'de sosyal konut tarzı, Başiskele'de ise lüks konut tarzı oluşmaya başladı. Kocaeli Emlak Ticari Gayrimenkul Portföy Uzmanı Murat Hamzaoğlu, kentteki konut taleplerini şöyle değerlendirdi...

Başiskele'ye yeni Baro binası yapılacak!

Kocaeli Valiliği'nin Başiskele Değerlendirme Toplantısı’na katılan Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe, baro için yeni yer arayışında noktayı koydu.

Başiskele Ada Park Haberi

Başiskele Ada Park

Başiskele Belediyesi kentin estetiği ’ne uygun çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Mehmetağa Mahallesi’nde bulunan Ada Park’ın hemen karşısına yapılması planlanan piknik ve oturma alanları için çalışmalar başladı. 4 bin 368 m2 alana yapılacak çalışmada galata kulesi minyatürü ve dere üzerine 53 metre uzunluğunda İstanbul Boğaz Köprüsü’nün minyatürü yapılacak.


BAŞİSKELE HALKI İÇİN

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bir süre önce yapımını tamamladığı Mehmetağa Mahallesi Dereboyu  Sokak üzerinde yaptığı Ada Park’ın ikinci etabı için çalışmalarına başladı. Başiskele halkının gezip dolaşması, hoşça vakit geçirmesi için düzenlenen yeşil alanların sayısı günden güne artıyor. Kentin ekolojik yönden niteliğinin artmasını sağlayan ve halkın doğa ile bağlantı kurduğu yeşil alanları modern ve güvenli bir şekilde yapmaya devam ediyor.



Manşet...