28 / 04 / 2024

başiskele cadde çalışmaları

başiskele cadde çalışmaları

Mannesman Sokak'ta yol genişletme çalışmasını tamamlayan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri perde duvar çalışmasını da tamamladıktan sonra baskı beton ve aydınlatma çalışmalarını tamamlamak üzere kollarını sıvadı.

TOKİ, Kastamonu Bozkurt’taki yeni dükkan çalışmalarını hızlandırdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Bozkurt’ta dükkanları selden hasar gören esnafın yaralarının sarılması amacıyla başlatılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Mardin Kalesi'ndeki çalışmalar devam edecek!

Mardin'de "Kartal Yuvası" olarak da bilinen tarihi kalenin turizme kazandırılması amacıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 6 sene önce başlatılan çalışmalar sürüyor.

Saatli Medrese'de başlayan restorasyon çalışmaları TBMM'de!

Saatli Medrese'de başlayan restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Başiskele'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kentteki cephe iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele'deki evlerin cephelerini yeniliyor.

İstiklal Caddesi'nde çalışmalar nostaljik tramvaya geldi!

İstiklal Caddesi'nde Ocak 2017'de başlayan yenileme çalışmaları son sürat devam ediyor. Yenileme kapsamında yapılan çalışmalar nostaljik tramvaya geldi...

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmalarında kaba inşaat çalışmalarını tamamladı

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan ve talep edilen her noktaya hizmet ulaştırmak adına kent çalışmalarına hızla devam ediyor.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Sivas Suşehri Ve Şarkışla'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Sivas'ın Suşehri ve Şarkışla ilçelerinde gerçekleştirilmeye başlanan altyapı çalışmaları devam ediyor.

Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi, kentin gelişmesi ve yenilenmesi için projeler geliştiriyor. Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Yalıkent Sitesi'ndeki betonlama çalışmalarında sona gelindi!

Arhavi Belediyesi fen işleri ekiplerinin Yalıkent Sitesinde başlattığı betonlama çalışmalarında sona gelindi.

başiskele cadde çalışmaları Haberi

başiskele cadde çalışmaları

Başiskele Belediyesi, Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatları doğrultusunda tüm birimleri ile bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek, sorunlarına çözüme kavuşturmak için görev başında. Cadde ve sokaklarda imar planlarına uygun düzenlemeler yapan ekipler yol açımı,  yol genişletme çalışmalar ve akabinde yapılan dekoratif duvarlar, yaya kaldırımları, aydınlatma ve asfalt çalışmaları ile Başiskele'nin fiziksel kalitesini her geçen gün arttırıyor.


Kent Estetiği açısından tek tip olarak belirlenen dekoratif duvar çalışmalarını yol genişletme çalışması yapılan alanlarda uygulayan ekipler bu yöndeki çalışmalarını Kılıçarslan Mahallesi Sokakta tamamlıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ağaçları budaması ile estetik görünüm kazanan Mannesman Sokak'ta baskı beton ve aydınlatma çalışmaları başladı.


Kocaeli...