02 / 05 / 2024

Başiskele devlet hastanesi

Başiskele devlet hastanesi

Kocaeli'nin Başiskele ilçesine hastane yapılması talebi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, inşaatı durdurulan Menderes Devlet Hastanesi için başka bir yüklenici firmayla sözleşmenin imzalandığını müjdeledi.

Manisa Kula Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Yaklaşık 1 yıl önce müteahhitten kaynaklı sebeplerden dolayı inşaat çalışmalarına ara verilen Kula Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasının yapımına yeniden başlandı.

Menderes Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes Devlet Hastanesi için müjdeyi verdi. Yapımı tamamlanamayan inşaatın yeniden başlayacağı duyurdu.

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi inşaatı başladı!

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi’nin inşaatı başladı. Mahmut Demirtaş, hastanenin faaliyete geçmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Edremit Devlet Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey Edremit Devlet Hastanesi inşaat alanı ziyaret etti. Canbey, Balıkesir Edremit'te yapılacak olan devlet hastanesinin inşaatına zemin etüdü tamamlandığında başlanılacağını açıkladı.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman başlayacak?

Kocaeli'de yapımına başlanması planlanan Gölcük Devlet Hastanesi'nin temeli iki yıldır temeli atılamadı. 250 yataklı yeni ve modern hastane binasının 71 milyon 250 bin TL’ye mal olması planlanıyor.

Burhaniye Devlet Hastanesi yeni binasında hizmete başladı!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi yeni binasında hizmet vermeye başladı. Acil servisi hizmete giren hastanenin yeni binasında poliklinikler bugün açılacak.

Çaldıran Devlet Hastanesi'nde inşaat başladı!

Van’ı Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, inşaat çalışmaları devam eden Çaldıran Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Erciş Devlet Hastanesi hizmete başladı!

Sağlık Bakanlığı ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilen Erciş Devlet Hastanesi, Van Milletvekili Abdulahat Arvas’ın yakın takibi ve gayretleri sonucu dün tam kapasiteyle hizmet vermeye başladı.

Başakşehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası açıldı!

Başakşehir Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Gerçekleştirilen törende konuşan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kayaşehir’de inşaatı devam eden, Avrupa’nın en büyük kent hastanesi olacak İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi’nin bir şahese

Ceyhan Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başladı!

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Sağlık Bakanlığı’nın Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan (TOKİ) devralarak yeniden ihaleye çıktığı 250 yataklı Ceyhan Devlet Hastanesi’nde inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Bandırma Devlet Hastanesi ek bina inşaatı başladı!

Bandırma Devlet Hastanesi Ek Binası için inşaat çalışmaları başladı.

Başiskele devlet hastanesi Haberi

Başiskele devlet hastanesi

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli'nin Başiskele ilçesine hastane yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkkan, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Tükkan, ''Kocaeli Devlet Hastanesi Başiskale Polikliniği, nüfusu 100.000'e yaklaşan ilçenin tamamına hizmet vermektedir. 37 mahalleye sahip Başiskale'de mahallelerin bazılarında Aile Sağlığı Merkezleri bulunsa da mevcut nüfus yoğunluğu ve ilçede gittikçe artan nüfus nedeniyle vatandaşlar tam teşekküllü bir hastanenin yapılmasını ve ilçeye hizmet vermesini istemektedir'' diye konuştu.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın soruları:

1- Nüfusu 100.000'e yaklaşan 37 mahalleye sahip Başiskale'de mevcut nüfus yoğunluğu ve ilçede gittikçe artan nüfus düşünülerek ilçeye tam teşekküllü bir hastane yapılması düşünülmekte midir?

2- Başiskale'ye tam teşekküllü bir ilçe hastanesi yapılması Bakanlığın programı dahilinde var mıdır?

3- Başiskale'ye bir ilçe hastanesi yapılacaksa...