18 / 05 / 2024

başiskele Doğantepe yeni hizmet binası

başiskele Doğantepe yeni hizmet binası

Doğantepe Mahallesi’nde belediye, yeni bir hizmet binası inşası için harekete geçildi. Doğantepe Mahallesi’nde Azizağa Cami karşısında bulunan hizmet binasını bu kapsamda yıkan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yerine yeni hizmet binası yapacak...

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun davasında yeni gelişme! İstinaf yoluna gidilecek!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun tarafından eski haline getirilen toprak ve stabilize zeminler için zemin tahrip bedeli tahsil edilmemesine dair açtığı davada yeni gelişme yaşandı....

Pelin Akil ve Anıl Altan Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı!

4 aylık hamile olan oyuncu Pelin Akil, doğum hazırlıklarına başladı. Genç oyuncu, yine oyuncu eşi Anıl Altan’la Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Başiskele'de yeni spor merkezi açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyen kadın ve erkekler için hizmete açılan ücretsiz spor merkezlerinin en yenisi Fatih Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Başiskele yeni belediye binasına kavuştu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'ye yeni hizmet binası ve kent meydanı inşa etti.

Başiskele Barbaros Mahallesi'nde yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi ekipleri, Barbaros Mahallesi Ulubatiı Haşan caddesi ve Cevahir Sokak'ta ham yol açmak için çalışıyor

Ankara Doğantepe'de 650 gecekondu yıkıldı!

Yemyeşil bir Altındağ için gece gündüz çalışan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor, bu kapsamda Doğantepe'de 650 gecekondu yıkıldı.

Başiskele'de imar yolları açılıyor!

Başiskele Belediyesi bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında hizmetlerini sürdürüyor. Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele'de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları, ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

Kocaeli Başiskele’nin yeni belediye binası son şeklini aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projenin üç bölümü de tamamlandı.

Başiskele Hizmet Binası ve Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de projelendirdiği yeni belediye binası ve kent meydanı son şeklini aldı.

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

Başiskele’de yeni imar yolları açılıyor!

Yatırım programları doğrultusunda yeni yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek isteklerine yanıt veriyor.

Başiskele Serdar Mahallesi'ne yeni hizmet binası yapıldı!

Başiskele Belediyesi’nin Serdar Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı

başiskele Doğantepe yeni hizmet binası Haberi

başiskele Doğantepe yeni hizmet binası


Başiskele Belediyesi, bir yandan planlı yapılaşma ve modern şehircilik hizmetlerinin önünü açarken diğer yandan da eski yapıları tespit ederek yıkımını gerçekleştiriyor. Doğantepe Mahallesi’nde Azizağa Cami karşısında bulunan hizmet binasını bu kapsamda yıkan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yerine yeni hizmet binası yapacak. Başiskele’de vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerini şekillendiren belediye, Doğantepe Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde bulunan eski hizmet binasını yıktı.

HALK VE CEMAAT KULLANIYOR

Doğantepe Mahalle halkı ve cami cemaati tarafından kullanılan eski hizmet binası yeniden yapılarak aynı şekilde mahalle halkının hizmetine sunulacak. Tuvalet, abdest alma yerleri, çay ocağı olacak bina içerisine ayrıca öğrencilerinde kullanılabileceği eğitim odaları yapılacak. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ayrıca Atakent Mahallesi 3 etaplı parkın içerisinde kalan eski muhtarlık binasının yıkımını da gerçekleştirdi.



Manşet...