04 / 05 / 2024

Başiskele İlçesi Lastik İş Sendikası otel

Başiskele İlçesi Lastik İş Sendikası otel

KOCAELİ’nin Başiskele İlçesi’nde Lastik İş Sendikası’nın yaptırdığı 5 yıldızlı otel inşaatında çalışan 45 yaşındaki Ahmet Yıldız, 2’nci kattan düşerek öldü.

İstanbul'un yanı başında 866 bin TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! SON DAKİKA! 

Kocaeli Başiskele Belediyesi, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Döngell ve Ş.Kullar mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kocaeli'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Orman Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 40 milyon 400 bin TL'ye arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli İli Başiskele İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 40 milyon 400 bin TL olarak belirtildi.

İstanbul'un yanı başında konut imarlı arsalar satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Yeniköy ve Döngel Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Başiskele'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Başiskele'de satılık 4 arsa!

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş.San.ve Tic. A.Ş. Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı.

Hoover 341 Lt Wi-Fi Bağlantılı No Frost Buzdolabı en ucuza nerede satılıyor? İşte Hoover 19 Mart 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyipte bütçesi yeterli olmayanlar, Hoover Hoce 4T618EX 341 Lt Wi-Fi Bağlantılı No Frost Buzdolabı hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor?  Peki Hoover buzdolabı bu sitede ne kadara satılıyor?

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de 4 bin 354 metrekarelik arsa satılıyor! Başiskele Belediyesi resmen duyurdu!

Kocaeli ili Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi'nde yer alan 4 bin 354 metrekarelik arsayı satıyor. İşte fiyat, ihale tarihi ve büyüklük bilgileri...

İmar durum belgesi başvuru dilekçesi örneği 2022!

Bir arsanın ve üzerinde inşa edilecek olan yapının kullanım sınırlarını, koşullarını belirten belgeye imar durum belgesi deniyor. Bu belgeyi alabilmek için belediyeye bir dilekçe ile başvuru yapılması gerekiyor. Peki, İmar durum belgesi başvuru dilekçesi nasıl hazırlanır?

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Diyarbakır Bağlar'da kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar İlçesi’nde bulunan kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Mirasçılık belgesi başvuru dilekçesi 2021!

Mirasçılık belgesi, mirasçılardan birinin istemi üzerine alınabiliyor. Mirasçılık belgesi almak için bir dilekçe hazırlanarak, Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvuru yapılabiliyor. Peki mirasçılık belgesi başvuru dilekçesi nasıl hazırlanıyor? İşte mirasçılık belgesi başvuru dilekçesi 2021...

Kocaeli'de 7,2 milyon TL’lik inşaatlar için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Başiskele İlçesi’nde İl Emniyet Müdürlüğü inşaatı devam ediyor. İnşaata bağlı olan ek altyapı çalışmaları da yapılıyor.

Başiskele İlçesi Lastik İş Sendikası otel Haberi

Başiskele İlçesi Lastik İş Sendikası otel

Kaza bugün saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Lastik İş Sendikası’nın, Başiskele İlçesi’nde İzmit körfezi sahilinde yaptırdığı otel inşaatında çalışan Ahmet Yıldız, dengesini kaybederek 2’nci kattan düştü. Olay yerine çağırılan ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yıldız, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



4 ay önce temeli atılan otel inşaatının bitmesi halinde ortaya çıkacak tesisin maketi paylaşılmıştı.


Geçtiğimiz mayıs ayında temeli atılan 5 yıldızlı otelde 120 oda ve 152 yatak bulunuyor. 1949 yılında kurulan Lastik-İş Sendikası'na üye işçilerin önemli bir bölümü Gebze-Kocaeli bölgesinde...