04 / 05 / 2024

başiskele imar durumu

başiskele imar durumu

Başiskele'de her geçen gün nüfus artışıyla birlikte yeni yapılaşma talepleri geliyor. Başiskele Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Zemin ve Deprem İnceleme Birimi, ilçedeki toplam 49 hektarlık alanda başlattığı zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Başiskele'de imar yolları açılıyor!

Başiskele Belediyesi bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında hizmetlerini sürdürüyor. Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele'de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları, ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

Başiskele’de yeni imar yolları açılıyor!

Yatırım programları doğrultusunda yeni yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek isteklerine yanıt veriyor.

Başiskele'de yollar ve binalar koruma altında!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında imar planlarına göre mevcut genişliğine getirilen iki sokakta perde duvar çalışması gerçekleşiyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Başiskele yeni imar çalışmalarıyla gelişiyor!

Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele ‘de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

İmar durumu belgesi harcı 2016!

Bir arsa üzerinde bina inşa etmek için mimari proje hazırlamadan önce imar durum belgesinin alınması gerekiyor. Bu belge bağlı olunan ilçe belediyesinden alınıyor. Peki, imar durumu belgesi harcı 2016 ne kadar?

Başiskele Belediye Meclisi'nin Nisan gündeminde imar var!

Başiskele Belediye Meclisi'nin nisan ayı meclis toplantısında Kocaeli Gölcük-Başiskele Termal Turizm Merkezi Birliği'ne ilçeyi temsilen Kemal Erdem, Erkan Kutluer ile Ahmet Çoban seçildi.

Kağıthane'de 2015'te 3.512 yazılı imar durumu hazırlandı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç müdürlük ziyaretleri kapsamında Plan ve Proje Müdürlüğünü ziyaret etti, toplantıda, 2015 yılı içinde toplam 3512 adet yazılı imar durumu hazırlandığı belirtildi.

Başiskele’de üç köy beton yolla bağlandı!

Grup köy yollarında çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Başiskele’de üç köyü birbirine bağlayan 12,5 kilometrelik beton yol imalatını tamamladı.

Hüseyin Ayaz, Başiskele'yi inşa edenlere teşekkür etti!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele bölgesine yatırım yapan müteahhitlere yemek verdi. Başiskele'nin inşaasına katkılarından dolayı firmalara plaket veren Ayaz'm bu davetine katılım oldukça yüksek oldu.

Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı sürüyor!

İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi’ni azot fosfor giderimi yaparak ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi haline getirecek projenin inşaatını sürdürüyor.

başiskele imar durumu Haberi

başiskele imar durumu


Başiskele'de her geçen gün nüfus artışıyla birlikte yeni yapılaşma talepleri geliyor. Bu talepler doğrultusunda belediye vatandaşa en iyi hizmeti vermek için belediye tarafından çalışmalar yapılıyor. Geride kalan 6 yılda konutlaşmanın yüzde 30, nüfusun yüzde 45 artış kaydettiği Başiskele'de yapılaşma çalışmaları devam ediyor. 


Hummalı bir çalışmayı geride bırakan Başiskele Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Zemin ve Deprem İnceleme Birimi, ilçedeki toplam 49 hektarlık alanda başlattığı zemin etüt çalışmalarını tamamladı. 


Alanın yüzde 80'Iik kısmının da yapılaşmaya uygun olduğu belirtildi. Zemin etüt raporlarının onaylanmasıyla birlikte B3-B4 Gelişme Konut Bölgesi olarak ayrılan Yuvacık Yakacık, Aydınkent, Fatih, Paşadağ ve Yeşilyurt mahallelerini kapsayan yaklaşık 11 0 hektarlık alanın 1/1000 ölçekli uygulama imar planı çalışmalarına başlandı....