27 / 04 / 2024

başiskele konut dışı kentsel çalışma alanı

başiskele konut dışı kentsel çalışma alanı

Başiskele Belediye Başkanlığı; Başiskele Karşıyaka'da yer alan konut dışı kentsel çalışma alanını 16 Ekim 2014 tarihinde Perşembe günü saat 11.00'de açık teklif usulü ile ihaleye çıkarıyor.

Ekim ayında ABD’de inşası başlayan konut sayısı artarken bitirilen konut sayısı düştü!

ABD İstatistik Bürosu ile İskân ve Kentsel Kalkınma Bakanlığı, Ekim 2023’e yönelik konut inşaat istatistiklerini kamuoyuyla paylaştı. Söz konusu verilere göre Ekim ayında ABD’de inşası başlayan konut sayısı artış gösterirken, bitirilen konut sayısı ise düşüş gösterdi.

Orman Genel Müdürlüğü Kocaeli Başiskele'de arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.616 metrekare alana sahip.

Başiskele Belediyesi'nden Kocaeli'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı ve konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirtildi.

İstanbul'un yanı başında konut imarlı arsalar satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Yeniköy ve Döngel Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Başiskele'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Başiskele'de satılık 4 arsa!

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş.San.ve Tic. A.Ş. Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı.

İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Kapsamlı planla konut dönüşümü hızlanmalı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç yaptığı açıklamada, deprem felaketinin acı bir gerçeği daha hatırlattığını dile getirerek, kapsamlı bir planlama ile ülke genelinde konut dönüşümünün mutlaka hızlandırılması gerektiğini söyledi.

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, “Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?” konulu yazısını kaleme aldı.

ID Bodrum'a En İyi Müstakil Konut ödülü!

Sign Of The City Awards 2019 yarışmasında birinciler belli oldu. Yarışmaya 100’ün üzerinde başvuru gelirken beş kategoride toplam 30 proje ödüle layık görüldü. ID Bodrum “En İyi Müstakil Konut” ödülünü almaya hak kazandı...

5 yılda 1,5 milyon konut dönüşecek!

2012’de başlayan kentsel dönüşümde yeni bir dönem başladı. Kentsel Dönüşüm Eylem Planı kapsamında her yıl 100 bini İstanbul’da olmak üzere 300 bin konut dönüşecek.

Kocaeli Başiskele'de 11 milyon TL'ye icradan satılık mermer atölyesi!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İl, Başiskele İlçe, 195 ada, 1 parsel, 8 bin 666 metrekare yüz ölçümlü mermer atölyesi ve müştemilatını 10 milyon 970 bin 630 TL'ye icradan satıyor...

Eylül başında konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Bankaların konut kredisi faiz oranları Ağustos ayında yaşanan seri faiz indirimleri ile oldukça düştü. Peki Eylül başında konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

başiskele konut dışı kentsel çalışma alanı Haberi

başiskele konut dışı kentsel çalışma alanı

Başiskele Belediye Başkanlığı; Başiskele Karşıyaka'da yer alan konut dışı kentsel çalışma alanını ihaleye çıkarıyor. Konut dışı kentsel çalışma alanının toplam bedeli 12 milyon TL olarak belirlendi. 


20 bin metrekare olarak belirlenen konut dışı kentsel çalışma alanının ihalesi; 16 Ekim 2014 tarihinde Perşembe günü saat 11.00'de Yuvacık Hizmet Binası 2. Kat Kütüphane Salonu'nda açık teklif usulü yapılacak. 



İHALE İLANI:


ARSA SATIŞI BAŞİSKELE BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 451


T.C. Başiskele Belediye Başkanlığından :


Mülkiyeti Belediyemize ait aşıdaki listede yer alan arsa taşınmaz hali hazır mevcut durumuyla satışa çıkarılmış olup, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi ve devamı gereğince Açık Teklif 


Usulü ile Başiskele Belediyesi Encümenince ihale edilecektir.


2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. Maddesi ve devamına göre Açık Teklif Usulü Başiskele Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü- İhale...