25 / 08 / 2024

Başiskele Kullar

Başiskele Kullar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSU’nun kaynak sularıyla çevrenin korunmasına yönelik Geri Kazanım Suyu ve Yuvacık Barajı’ndan Sapanca Gölü’ne su verilmesi yönündeki çalışmaları ulusal medya temsilcilerinin ilgisiyle karşılandı.

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de 4 bin 354 metrekarelik arsa satılıyor! Başiskele Belediyesi resmen duyurdu!

Kocaeli ili Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi'nde yer alan 4 bin 354 metrekarelik arsayı satıyor. İşte fiyat, ihale tarihi ve büyüklük bilgileri...

Başiskele Belediyesi'nden 52.4 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiide yer alan 14 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10-11-12 Aralık 2018 tarihinde yapılacak..

Başiskele'de 52.1 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Yuvacık ve Kullar mevkiide yer alan 14 arsa ihale ile satışa sunuyor. İhale 8 Ekim'de gerçekleşecek..

Başiskele Belediyesi'nden 25 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar İlçesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Eylül'de gerçekleşecek...

Kocaeli Başiskele'de 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar Mevkii Yaylacık Mahallesi'ndeki sanayi alanı imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Temmuz'da gerçekleşecek..

Başiskele'de 51.9 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiideki 15 arsasını ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 26 Haziran'da gerçekleşecek...

Başiskele'de 6.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar ve Yeniköy'deki 3 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 4 Aralık'ta gerçekleşecek..

Kocaeli Başiskele'de 7.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kullar ve Yenköy Mahallelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı.Sanayi Alanı ev İlköğretim Tesis Alanı olarak belirlenen arsaların toplam bedeli 7 milyon 347 bin 825 olarak belirlendi.

Kocaeli Başiskele'de 11.9 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'nin Kullar, Şehitekrem, Yuvacık ve Yeniköy mahallelerinde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 30 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 11 milyon 979 bin 894 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Kocaeli Başiskele'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'de yol yenileme çalışmalarına hız verdi. Kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Başiskele Kullar Haberi

Başiskele Kullar

İSU, Kocaeli’nde faaliyet gösteren sanayi tesislerinin bölgenin içme suyu kaynaklarını kullanımını azaltmak ve atık suları değerlendirmek amacıyla başlattığı, 13,5 milyon TL’lik “Geri Kazanım Suyu” projesinin, Başiskele Kullar, Kandıra Merkez ve Kandıra Cebeci arıtma tesisleri bölümünü tamamladı. Kullar Arıtma Tesisi’nde sanayi kuruluşlarına Geri kazanım Suyu verilmeye başlandı. İzmit Plajyolu ve Körfez arıtma tesislerinin ilgili bölümleri ise tamamlanma aşamasına geldi. Ulusal televizyon kanalları ve basın kuruluşları, İSU’nun Türkiye’de ilk kez hayata geçen sanayi kuruluşlarına Geri Kazanım Suyu verilmesi projesine büyük ilgi gösterdi.


BAŞKAN AÇIKLAMA YAPTI


Yeni dönemde sanayi tesislerinin içme suyu kaynaklarını kullanması, atık suların değerlendirilmesi ve şehrin gelecekte su sorunu yaşamaması gibi üç hayati konuda, tek bir projeyle değer yaratma mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, konuyla ilgili şunları...