09 / 05 / 2024

başiskele müteahhitlik firmaları

başiskele müteahhitlik firmaları

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele bölgesine yatırım yapan müteahhitlere yemek verdi. Başiskele'nin inşaasına katkılarından dolayı firmalara plaket veren Ayaz'm bu davetine katılım oldukça yüksek oldu.

ASO Başkanı açıkladı: Müteahhitlik sektörü masaya yatırılmalı!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, tüm parametrelerin ve ilgili kesimlerin görüşleri dikkate alınarak müteahhitlik sektörünün masaya yatırılması ve yeni vizyon belirlenmesi gerektiğini ifade etti.

Orman Genel Müdürlüğü Kocaeli Başiskele'de arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.616 metrekare alana sahip.

Türk müteahhitlik firmalarının yurt dışı pazarına girmesinin önü açılıyor!

Türk müteahhitlik sektöründe yeni gelişmeler yaşanıyor. Sektörün, geleneksel pazarlar dışındaki ABD, Brezilya, Nijerya, Vietnam ve Endonezya gibi uzak ülke pazarlarına da girmesi için adımlar atılıyor. işte haberin detayları…

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Müteahhitlik firmalarının yurt dışındaki faaliyetleri TBMM'de!

Müteahhitlik firmalarının yurtdışındaki faaliyetleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk müteahhitlik firmalarının yurt dışındaki projeleri 395 milyar dolara ulaştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kasım ayı sonu itibarıyla müteahhitlik firmalarının yurt dışında üstlendiği projelerin toplam tutarının 395 milyar dolara ulaştığını söyledi. Pekcan, "İnşallah yıl sonuna kadar 400 milyar doları göreceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.

Müteahhitlik belgesini standarda bağlayacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Demirtaş, "Müteahhitlik belgesini bir standarda bağlayacağız. 'Teminat mektubu, ciro, iş bitirme belgeleri ve tamamlama sigortası' diye bir şey çıkaracağız" dedi...

Ekonomik iş birliğinde müteahhitlik sektörü önemli!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk ve Birleşik Krallık müteahhitlik firmalarının üçüncü ülkelerde başarılı ortak projeler gerçekleştirmesinin, iki ülke arasında diğer konulardaki iş birliğini daha da geliştiren önemli bir katalizör olacağını bildirdi. 

Türk firmaları Ürdün'de müteahhitlik hizmeti verebilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan, Ürdün’de Türk firmalarının müteahhitlik hizmetleri verebileceğini açıkladı.

Bahreyn, Türk müteahhitlik firmaları için fırsatlar sunuyor!

Türkiye-Bahreyn KEK 6. Dönem Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Bahreyn'in finans, müteahhitlik ve turizmde Türk firmaları için önemli fırsatlar sunduğunu belirtti.

Kocaeli Başiskele'ye 1 milyon TL’lik yatırım!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Kocaeli’nin cazibe merkezi olan Başiskele ilçesinde yer alan yağmursularını kontrol altında bulundurmak için Ilıca, Damlar ve Hamam derelerinde ıslah çalışması yapıyor.

Müteahhitlik belgesini kimler alabilir?

Müteahhit, bir başka kimse için yapı müteahhit veya ticaret ile ilgili bir işi yapmayı üstlenen kimseye deniyor. Peki, müteahhitlik belgesini kimler alabilir? Kimler müteahhit olabilir? İşte müteahhitlik için gerekenler..

başiskele müteahhitlik firmaları Haberi

başiskele müteahhitlik firmaları

Welbern Luxury Hotel'de gerçekleştirilen yemekte yatırımlarıyla Başiskele' ye değer katan müteahhit firmalarına ödüller takdim edildi. Yemeğe 55 firmadan 75 kişi katılım gösterdi. İki oturum şeklinde düzenlenen yemek etkinliğinde ödül alan firmalar, gruplar şeklinde anons edilerek ödüllerini aldılar. 


AYAZ: BAŞİSKELE'YE DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYORUZ

Ödül töreninden önce söz alan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Bu akşam bu toplantıyı düzenlememizin ana sebebi, Başiskele Belediyesi ve sizlerin bundan sonra Başiskele 'de nasıl bir yol izleyeceğidir. Başiskele' ye değer katmaya birlikte devam ediyoruz. Sizlerin karşılaştığı sorular ve beklentilerimizin neler olduğunu hep beraber çözeceğiz. 2009dan önce bölgemizde 9 tane müteahhit varken bugün 127 tane var. Mümkün olduğu kadar kooperatifleşmemek ve ölü binaların olmasını istemiyoruz. 

Çocuklarımıza miras olarak mükemmel bir Başiskele bırakmalıyız' 'dedi. 


"ARKAMIZDA DEĞİL YANIMIZDA

DURUN" Basına kapalı gerçekleştirilen...