20 / 05 / 2024

Başiskele otopark projesi

Başiskele otopark projesi

Başiskele Belediyesi tarafından otopark ile ilgili düzenleme çalışması yapılan Başiskele Sahili’nde bin 500 metrekare alan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından betonla kaplandı. Otopark, araç sürücüleri için büyük kolaylık olacak.

Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, tarihi Mardin’in otopark ve trafik sorununa çözecek Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatına başladı.

Trabzon Katlı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi'nin inşaatına başladı.

Manisa Ulupark Katlı Otopark projesi için itiraz süreci açık!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında Ulupark Katlı Otopark projesi masaya yatırıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ulupark Katlı Otopark projesi için itiraz sürecinin açık olduğunu belirtti.

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nde yıkım başladı!

Yozgat Çapanoğlu Büyük Cami etrafında gerçekleştirilecek olan Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi kapsamında belediye tarafından çalışmalara başlandı. Proje kapsamında cami etrafında bulunan iş yerleri yıkıldı.

Şarampol Katlı Otopark Projesi için halk oylaması yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol Katlı Otopark Projesi için 11 Haziran'da halk oylaması yapmayı planladıklarını bildirdi.

Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nde çalışmalar başladı!

Yozgat Belediyesi Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nde çalışmalara başlandı. Belediye Başkanı Kazım Arslan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Katlı Otopark Projesi açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Katlı Otopark Projesi, açılışını Başbakan Binali Yıldırım’ın yapacağı ‘TRANSIST - 9. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’nda 1’incilik ödülüne layık görüldü.

Kastamonu Katlı Otopark projesi hizmete açıldı!

Kastamonu Belediyesi tarafından trafikteki yoğunluğun azaltılması için başlatılan otopark projelerinin ilki olan 420 araçlık Katlı Otopark projesi vatandaşların hizmetine sunuldu. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, projelerlerimizle Kastamonumuzu her alanda ileri taşımayı hedefliyoruz dedi.

Sakarya Katlı Otopark projesi yıl içinde tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı şehir merkezinde yapımı devam eden Katlı Otopark Projesi ile ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu.

Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi için çalışmalar başladı!

Şile’nin yeni, modern bir görünümüne sahip olmasını ve ulaşım kolaylığını sağlayacak “Yeni Kent Meydanı ve Katlı Otopark” projesi için çalışmalar başladı.

Kocaeli Başiskele'de icradan 24 milyon TL'ye 3 arsa!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, Kocaeli Başiskele'de yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 61 bin TL olarak belirlendi.

Kocaeli Başiskele'de yeni futbol sahası yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele Paşadağ mahallesindeki yapımına başlanılan futbol sahasının inşası sürüyor.Halkın boş zamanlarında spor yapmasına olanak sağlamak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarına spor tesisle

Başiskele otopark projesi Haberi

Başiskele otopark projesi


Başiskele Belediyesi tarafından otopark ile ilgili düzenleme çalışması yapılan Başiskele Sahili’nde bin 500 metrekare alan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından betonla kaplandı. Otopark, özellikle yaz aylarında araç sürücüleri için büyük kolaylık olacak.

20 GÜNE HAZIR

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatıyla yaklaşık bin 500 metrekare alanda başlayan çalışmalar kapsamında otopark çevresine baskı beton desenli kaldırım çalışması yapılıyor. Yaklaşık 20 gün içinde tamamlanması planlanan çalışmaların ardından 100 araç kapasiteli otopark hizmete girecek.



Manşet...