17 / 05 / 2024

Başiskele Platform İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Başiskele Platform İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Başiskele Platform İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Gömen Başatlı ve Süleymen Varol imzasıyla kuruldu.

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.

Başkentim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkentim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başkentim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Vergili tarafından kuruldu.

Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başaklı Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

Başcı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başcı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye ile Uğur Başcı tarafından kuruldu. 

Başkentimyapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başkentimyapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başkentimyapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Başbuğ Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başbuğ Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ tarafından kuruldu.

Başa Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başa Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Başa tarafından kuruldu.

Kocaeli Başiskele Kaymakamlığı yıkılıyor!

Kocaeli Karşıyaka Belediyesi tarafından kullanıldıktan sonra mülkiyeti Başiskele Belediyesine miras geçen bina Başiskele Kaymakamlığı olarak kullanılmıştı. Başiskele Kaymakamlığının taşınmasının ardından yıkım kararı alındı.

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca şubesi açıldı!

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyu şubesi açıldı!

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Başiskele Platform İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Başiskele Platform İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Nerede


Başiskele Platform İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Gömen Başatlı ve Süleymen Varol imzasıyla kuruldu. 


Başiskele Platform İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt konut işleri ticaret hane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt, yapı, endüstri ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göller park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler tatil köyleri inşa etmek ve kiralamak, kiraya vermek. c) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...