30 / 04 / 2024

Başiskele projeleri

Başiskele projeleri

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele bölgesine yatırım yapan müteahhitlere yemek verdi. Başiskele'nin inşaasına katkılarından dolayı firmalara plaket veren Ayaz'm bu davetine katılım oldukça yüksek oldu.

Başiskele’ye yeni semt konağı!

Başiskele Belediyesi, Yeşilkent Mahallesi Manzara Park içerisinde yer alan kafeteryayı yaptığı düzenleme sonrasında mahalle sakinlerinin etkin bir şekilde faydalanabileceği semt konağı ve sosyal yaşam merkezine dönüştürdü

Başiskele'de hastane inşaatları tamamlanıyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın çalışmaları sonucu Başiskele şimdi de sağlık sektöründe öne çıkıyor. 112 Acil Sağlık İstasyonu ve kapsamlı hastanelere ev sahipliği yapan ilçede birçok özel hastanenin inşası devam ediyor.

Başiskele'ye modern kent meydanı yapılacak!

Başiskele mahallelerinde spor tesisi, park, meydan ve semt konakları gibi sosyal donatı alanlarını yaygınlaştıran Başiskele Belediyesi, bu kapsamda Mehmetağa Mahallesi’ne modern bir kent meydanı yaptırıyor.

Kocaeli Başiskele köy yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım çalışmalarına devam ediyor. Kocaeli Başiskele bölgesinde çalışma gerçekleştiren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, köy yollarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Başiskele'de tapu sevinci!

Kocaeli Başiskele'de tapu sevinci yaşandı. Kocaeli Başiskele Belediyesinin yaptığı çalışmasıyla bin 426 tapu, hak sahiplerine görkemli bir törenle dağıtıldı. Tören, Kullar Kültür Merkezi' nde yapıldı...

Başiskele'de nazım imar planları hazır!

Kocaeli Başiskele' de nazım imar planları hazır. Yaşam kalitesiyle cazibe merkezi haline gelen Kocaeli Başiskele' de düzenli, planlı iskân faaliyetleri vatandaşların talepleri doğrultusunda devam ediyor...

Başiskele’de yeni imar yolları açılıyor!

Yatırım programları doğrultusunda yeni yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek isteklerine yanıt veriyor.

Başiskele Serdar Mahallesi'ne yeni hizmet binası yapıldı!

Başiskele Belediyesi’nin Serdar Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı

Başiskele'ye ikinci kapalı pazar yapılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu ihtiyaçlardan biri olan ve seçim beyannamesinde söz verdiği kapalı pazar alanlarından ikincisinin yapımı devam ediyor.

Başiskele'ye yeni saat kulesi!

Başiskele Belediyesi Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi ve Kolej Caddesi’nin kesiştiği noktaya kent estetiğine değer katan Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan 12 metre yüksekliğinde saat kulesi monte etti

Kocaeli Başiskele'de 11.9 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'nin Kullar, Şehitekrem, Yuvacık ve Yeniköy mahallelerinde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 30 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 11 milyon 979 bin 894 TL olarak belirlendi.

Başiskele Belediyesi yolları yeniliyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede birçok cadde ve sokağı sıcak asfalt, parke, beton veya sathi kaplama ile yeniliyor.

Kocaeli Başiskele yolları yenileniyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede asfaltlanan ve betonla kaplanan yollara çizgi çiziyor ve yaya kaldırımlarının taşlarını boyuyor.

Kocaeli Başiskele'ye yeni muhtarlık binası yapılıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele’ye muhtarlık hizmet binası yapılıyor. Başiskele Belediyesi, muhtarlık hizmet binalarından bir yenisini Yeşilkent mahallesinde yapıyor.

Kocaeli Başiskele'de yol çalışmaları yapılıyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başiskele'nin gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu gelişimi göz önüne alarak planlama yaptıklarını belirtti.

Başiskele'ye 12 milyonluk dev yatırım!

Başiskele Belediyesi tarafından 12 milyon TL’ye yapılan Yeniköy Yarı Olimpik Yüzme Havuz ve Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

Başiskele'de yollar ve binalar koruma altında!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında imar planlarına göre mevcut genişliğine getirilen iki sokakta perde duvar çalışması gerçekleşiyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.Yol açma çalışmalarının tamamlandığı yerlerde zeminin dolgu çalışmaları yapılarak yollar asfalt, parke veya betonla kaplanıyor.

Başiskele Belediyesi yeni yaşam alanları planlıyor!

Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Başiskele projeleri Haberi

Başiskele projeleri

Welbern Luxury Hotel'de gerçekleştirilen yemekte yatırımlarıyla Başiskele' ye değer katan müteahhit firmalarına ödüller takdim edildi. Yemeğe 55 firmadan 75 kişi katılım gösterdi. İki oturum şeklinde düzenlenen yemek etkinliğinde ödül alan firmalar, gruplar şeklinde anons edilerek ödüllerini aldılar. 


AYAZ: BAŞİSKELE'YE DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYORUZ

Ödül töreninden önce söz alan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Bu akşam bu toplantıyı düzenlememizin ana sebebi, Başiskele Belediyesi ve sizlerin bundan sonra Başiskele 'de nasıl bir yol izleyeceğidir. Başiskele' ye değer katmaya birlikte devam ediyoruz. Sizlerin karşılaştığı sorular ve beklentilerimizin neler olduğunu hep beraber çözeceğiz. 2009dan önce bölgemizde 9 tane müteahhit varken bugün 127 tane var. Mümkün olduğu kadar kooperatifleşmemek ve ölü binaların olmasını istemiyoruz. 

Çocuklarımıza miras olarak mükemmel bir Başiskele bırakmalıyız' 'dedi. 


"ARKAMIZDA DEĞİL YANIMIZDA

DURUN" Basına kapalı gerçekleştirilen...