19 / 05 / 2024

Başiskele Şehristan Konakları satış ofisi

Başiskele Şehristan Konakları satış ofisi

Kocaeli Şehristan Konakları'nda 4+1 dubleks villalar 350 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Kocaeli Şehristan Konakları ödeme planı dahilinde yüzde 10 peşinat veriliyor. Kocaeli Şehristan Konakları 2013 Ekim ayında teslim ediliyor...

Başiskele’ye 8. konak geliyor!

Başiskele’deki 8'nci semt konağı Yeşilyurt mahallesine inşa edilecek. Bugüne kadar üç yerde hizmete açılan semt konaklarından dördünün inşaatı da sürüyor.

Başiskele Belediyesi Semt Konağı 1 ay sonra açılacak!

Başiskele Belediyesi tarafından yapılan semt konaklarının biri daha Doğantepe mahallesinde yükseliyor. Başiskele Belediyesi semt konağını yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılmak için gün sayıyor.

Başiskele Doğantepe Semt Konağı açılışa gün sayıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından yapılan semt konaklarının biri daha Doğantepe mahallesinde yükseliyor.Yukarı Doğantepe mevkinde inşaatına başlanan semt konağını yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılmak için gün sayıyor.

Kocaeli Başiskele'de 3 yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Başiskele Belediyesi, mahalle halkının sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği semt konaklarını yaygınlaştırıyor. İnşası devam eden 3 yeni konağın ise ilerleyen aylarda hizmete girmesi bekleniyor.

Başiskele Semt Konağı inşaatında sona gelindi!

Sosyal ve kültürel anlamda pek çok ihtiyacı karşılayacak semt konaklarından bir yenisinin daha yapımını tamamlayan Başiskele Belediyesi Yeşilkent Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni önümüzdeki günlerde açmayı planlıyor.

Başiskele Belediyesi 49 hektar alanda zemin etüt çalışmaları yaptı!

Başiskele Belediyesi, ilçede her geçen gün arta nüfusa bağlı olarak gelen yapılaşma taleplerine karşılık 49 hektar alanda zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Başiskele Toklu deresinde ıslah çalışması başladı!

İSU Genel Müdürlüğü Başiskele Yakacık Mahallesi’nde yer alan Toklu deresinde ıslah çalışması başlattı. Çalışma 1 milyon liraya mal olacak.

Başiskele'de Camidüzü Semt Konağı yapım işi ihale edilecek!

Başiskele Belediye Başkanlığı tarafından Camidüzü Semt Konağı yapım işi açık artırma usulüyle ihale edilecek. İhale, 10 Haziran 2015 günü saat 10:00'da yapılacak.

Kocaeli Başiskele'de imar toplantısı yapıldı!

İlçe belediyelerindeki başkan yardımcıları ve teknik personelin katılımı ile düzenlenen imar toplantısı, önceki gün Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Başiskele Fatih Sultan Mehmet Parkı açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından 7 Yıldızlı Kent adı verilen Kocaeli Başiskele’de yaptırılan 30 dönümlük arazi üzerindeki dev Fatih Sultan Mehmet Parkı'nın açılışı, görkemli bir şekilde gerçekleştirildi

Kocaeli Başiskele Fatih Sultan Mehmet Parkı yarın açılıyor!

“Yedi Yıldızlı Kent” olarak isimlendirilen Başiskele’de, yarın ilçenin prestij projelerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın açılışı gerçekleştirilecek. Açılış sonrası Sanatçı Uğur Işılak, konser verecek.

Kocaeli Başiskele'de imar toplantısı gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçe belediyesinin katılımıyla her ay gerçekleştirilen imar toplantısına bu ay 7 yıldızlı kent Başiskele, ev sahipliği yaptı.

Başiskele'de 8 yerleşim birimi mahalle statüsüne geçti!

Başiskele’de önceki dönemde köy olarak Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet gören 8 yerleşim yeri artık mahalle statüsüne dönüştü ve ilçe belediyesinden hizmet görüyor.

Başiskele Şehristan Konakları satış ofisi Haberi

Başiskele Şehristan Konakları satış ofisi


Kocaeli Başiskele bölgesinde inşa edilen Şehristan Konakları villa projesi olarak yükseliyor. Zeray İnşaat tarafından yükselen Kocaeli Şehristan Konakları 22 adet villadan meydana geliyor.


Kocaeli Şehristan Konakları villa tipleri olarak 4+1 dubleks villalar ve 6+2 tripleks villalar bulunuyor. Kocaeli Şehristan Konakları villa fiyatları 350 bin liradan başlayarak yükseliyor.


Kocaeli Şehristan Konakları ödeme koşulları kapsamında yüzde 10'luk peşinat ödemesi yapılıyor. Başiskele Şehristan Konakları satış ofisi ile 444 3 169 telefon numarasını arayarak irtibata geçiliyor.


Kocaeli Şehristan Konakları teslim tarihi 2013 yılının Ekim ayı olarak açıklandı. Kocaeli Şehristan Konakları projesinde 4+1 dubleks villalar 200 metrekare, 6+2 tripleks villalar 300 metrekare büyüklüğe sahip. 


Yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, spor alanlarının yer aldığı Kocaeli Şehristan Konakları fiyatları 4+1 dubleks villalarda 350 bin liradan başlarken, 6+2 tripleks villalarda...