01 / 05 / 2024

Başiskele turizmin merkezi olacak

Başiskele turizmin merkezi olacak

İstanbul' a yakınlığı, kış sporlarının yapılmasına müsait, trekking, atv ve paintball gibi sporların yaygın olarak kullanıldığı bir ilçe olma özelliğiyle diğer turizm bölgelerinden daha cazip...

Başiskele'de kadınlara özel spor salonu açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından Sepetlipınar Mahallesi'nde yapılan kadınlara yönelik spor merkezi, yılbaşı öncesinde hizmete açıldı...

Başiskele'de yeni spor merkezi açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyen kadın ve erkekler için hizmete açılan ücretsiz spor merkezlerinin en yenisi Fatih Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Kocaeli Başiskele yolları yenileniyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede asfaltlanan ve betonla kaplanan yollara çizgi çiziyor ve yaya kaldırımlarının taşlarını boyuyor.

Kocaeli Başiskele'ye yeni muhtarlık binası yapılıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele’ye muhtarlık hizmet binası yapılıyor. Başiskele Belediyesi, muhtarlık hizmet binalarından bir yenisini Yeşilkent mahallesinde yapıyor.

Kocaeli Başiskele'de yol çalışmaları yapılıyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başiskele'nin gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu gelişimi göz önüne alarak planlama yaptıklarını belirtti.

Başiskele'ye 12 milyonluk dev yatırım!

Başiskele Belediyesi tarafından 12 milyon TL’ye yapılan Yeniköy Yarı Olimpik Yüzme Havuz ve Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

Başiskele'de yollar ve binalar koruma altında!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında imar planlarına göre mevcut genişliğine getirilen iki sokakta perde duvar çalışması gerçekleşiyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.Yol açma çalışmalarının tamamlandığı yerlerde zeminin dolgu çalışmaları yapılarak yollar asfalt, parke veya betonla kaplanıyor.

Başiskele Belediyesi yeni yaşam alanları planlıyor!

Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Kocaeli Başiskele'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'de yol yenileme çalışmalarına hız verdi. Kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Başiskele yeni hizmet binası için çalışmalar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de yapımını sürdürdüğü yeni belediye hizmet binasına ulaşım sağlamak için yeni yol çalışması yapıyor.

Başiskele turizmin merkezi olacak Haberi

Başiskele turizmin merkezi olacak

BAŞİSKELE, Kocaeli il sınırları içinde bulunan bir tarafı İzmit Körfezi, diğer tarafı 1200 metre yüksekliği olan dağlarla kaplı maviyle yeşilin buluştuğu bir kent. İstanbul'a yakınlığı, kış sporlarının yapılmasına müsait, trekking, atv ve paintball gibi sporların yaygın olarak kullanıldığı bir ilçe olma özelliğiyle diğer turizm bölgelerinden daha cazip. Şifalı suya sahip termal kaplıcaları ve turistik dinlenme tesisleriyle şifa arayanların adresi olan ilçede, olağanüstü görüntülere sahip tarihi kanyonlarıyla, yaz aylarında güneşin batışını seyredebiliyorsunuz. 


TURİZMİN MERKEZİ BAŞİSKELE 


Yerel yönetimlere örnek olacak vizyon projelere imza atan Başiskele Belediyesi, ilçeye değer katmaya devam ediyor. Başiskele'de, yeni projeler ve yeni yatırımlar Belediye Başkan'ı Hüseyin Ayaz'ın önderliğinde aralıksız olarak sürüyor. Başiskele Belediyesi'nin öncülük yaptığı dev projelerle kentsel dönüşüm sağlanırken, marka değerini de zirveye taşıyor. Beş yıldızlı termal otel...