28 / 04 / 2024

başiskele yol çalışmaları

başiskele yol çalışmaları

Kocaeli'nin büyüyen ve nüfusu artan semtlerinden biri olan Başiskele’de, 8 sokağın yolları yenileniyor. Bu çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi’nde 12 metre genişliğinde ve yaklaşık 500 metre uzunluğundaki Çam Sokak parke taşları ile kaplanacak.

Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Başiskele Belediyesi, artan yapılaşma ve nüfusla birlikte daha sağlıklı ulaşım sağlayabilmek için planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele Belediyesi tarafından yeni imar yollarının açılmasına da devam ediliyor.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Saatli Medrese'de başlayan restorasyon çalışmaları TBMM'de!

Saatli Medrese'de başlayan restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

Galatasaray Riva projesinde çalışmalar başladı!

Bu yıl satışa çıkması planlanan Galatasaray Riva projesi kapsamında yol çalışmaları başladı. Cimbom buradan ciddi gelir elde etmeyi bekliyor...

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Manisa Cumhuriyet Mahallesi'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde ikinci etap yol çalışmaları başlatıldı.

Samsun Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi, hava şartlarının düzelmesiyle beton çalışmalarını yeniden başlattı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmaları yerinde inceledi

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Malatya Çarmuzu'da kavşak düzenleme çalışmaları başladı!

Yol çalışmalarına ağırlık veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yoluna bağlanan Çarmuzu bağlantı yolunda kavşak düzenleme çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Kocaeli Başiskele'de yol çalışmaları yapılıyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başiskele'nin gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu gelişimi göz önüne alarak planlama yaptıklarını belirtti.

başiskele yol çalışmaları Haberi

başiskele yol çalışmaları

Her gün gelişen, büyüyen ve nüfusu artan Başiskele’de yeni imar yolları açılıyor, mevcut olan yolların yine imar planlarına göre genişlemeleri yapılıyor


Hızla büyüyen ve gelişen Başiskele’de, ihtiyaç duyulan bölgelerde yol açma çalışmaları yapılıyor. İlçenin hızla büyümesiyle birlikte Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, konutların hızla yükseldiği ve yeni yerleşim alanlarının oluştuğu bölgelerde yol sorununu şimdiden çözüyor. Vatandaşların taleplerini de yerine getiren ekipler Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi’nde 12 metre genişliğinde ve yaklaşık 500 metre uzunluğundaki Çam Sokak ve bu sokağa bağlantısı olan Laden Sokak, Şal Sokak, Osman Usta Sokak, Diyar Sokak ile Mavi Sokak, İslamoğlu Sokak ve Saygın Sokak kazı, dolgu ve altyapı çalışmalarının ardından parke taşları ile kaplanacak.


Kocaeli...