04 / 05 / 2024

başiskele yol yenileme çalışmaları

başiskele yol yenileme çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım çalışmalarına devam ediyor. Kocaeli Başiskele bölgesinde çalışma gerçekleştiren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, köy yollarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan ve talep edilen her noktaya hizmet ulaştırmak adına kent çalışmalarına hızla devam ediyor.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Başiskele Barbaros Mahallesi'nde yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi ekipleri, Barbaros Mahallesi Ulubatiı Haşan caddesi ve Cevahir Sokak'ta ham yol açmak için çalışıyor

Başiskele Belediyesi kent yenileme çalışmalarına devam ediyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Serdar mahallesi Sınırdere caddesinin 260 metrelik kısmını parke taşlarıyla kaplıyor.

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

Başiskele’de yeni imar yolları açılıyor!

Yatırım programları doğrultusunda yeni yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek isteklerine yanıt veriyor.

Kocaeli Başiskele'de yol çalışmaları yapılıyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başiskele'nin gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu gelişimi göz önüne alarak planlama yaptıklarını belirtti.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.Yol açma çalışmalarının tamamlandığı yerlerde zeminin dolgu çalışmaları yapılarak yollar asfalt, parke veya betonla kaplanıyor.

Kocaeli Başiskele'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'de yol yenileme çalışmalarına hız verdi. Kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Başiskele yeni hizmet binası için çalışmalar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de yapımını sürdürdüğü yeni belediye hizmet binasına ulaşım sağlamak için yeni yol çalışması yapıyor.

Kocaeli Başiskele'de 13.3 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Başiskele Fatih Mehallesi'nde bulunan 15 tarlayı satışa çıkardı. İhalesi 26 Eylül'de gerçekleştirilecek arsaların bedeli 13 milyon 393 bin 763 TL olarak belirlendi.

başiskele yol yenileme çalışmaları Haberi

başiskele yol yenileme çalışmaları



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım çalışmalarına devam ediyor. Başiskele bölgesinde çalışma gerçekleştiren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, köy yollarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kazandere ve Servetiye Camii Köyü çevresinde asfalt ve parke çalışması yapılıyor.


4 BİN TON ASFALT


Kazandere Köyü’nde 800 metrelik yol bölümüne 4 bin 500 metrekare parke ile bin 600 metre bordür çalışması yapılacak. Grup yolu olarak hizmet veren Servetiye Camii Köyü ve Kazandere Köyü arasında kalan 6 kilometrelik yol bölümü de 4 bin ton sıcak asfaltla kaplanıyor.


Kocaeli Büyükşehir...