04 / 05 / 2024

başiskele yolları yenileniyor mu

başiskele yolları yenileniyor mu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım çalışmalarına devam ediyor. Kocaeli Başiskele bölgesinde çalışma gerçekleştiren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, köy yollarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Başiskele Barbaros Mahallesi'nde yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi ekipleri, Barbaros Mahallesi Ulubatiı Haşan caddesi ve Cevahir Sokak'ta ham yol açmak için çalışıyor

Başiskele'de imar yolları açılıyor!

Başiskele Belediyesi bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında hizmetlerini sürdürüyor. Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele'de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları, ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

Başiskele’de yeni imar yolları açılıyor!

Yatırım programları doğrultusunda yeni yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek isteklerine yanıt veriyor.

Başiskele Belediyesi yolları yeniliyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede birçok cadde ve sokağı sıcak asfalt, parke, beton veya sathi kaplama ile yeniliyor.

Kocaeli Başiskele yolları yenileniyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede asfaltlanan ve betonla kaplanan yollara çizgi çiziyor ve yaya kaldırımlarının taşlarını boyuyor.

Başiskele'de yollar ve binalar koruma altında!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında imar planlarına göre mevcut genişliğine getirilen iki sokakta perde duvar çalışması gerçekleşiyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.Yol açma çalışmalarının tamamlandığı yerlerde zeminin dolgu çalışmaları yapılarak yollar asfalt, parke veya betonla kaplanıyor.

Kocaeli Başiskele'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'de yol yenileme çalışmalarına hız verdi. Kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Kocaeli Başiskele’de yol çalışmaları başladı!

Kocaeli'nin büyüyen ve nüfusu artan semtlerinden biri olan Başiskele’de, 8 sokağın yolları yenileniyor. Bu çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi’nde 12 metre genişliğinde ve yaklaşık 500 metre uzunluğundaki Çam Sokak parke taşları ile kaplanacak.

Başiskele yeni imar çalışmalarıyla gelişiyor!

Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele ‘de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

Kocaeli Başiskele'de sosyal alanları artıyor!

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, inşa edilen parklarda oyun grupları, spor alanları, yürüyüş yolları ve oturma alanları oluşturuyor.

başiskele yolları yenileniyor mu Haberi

başiskele yolları yenileniyor mu



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım çalışmalarına devam ediyor. Başiskele bölgesinde çalışma gerçekleştiren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, köy yollarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kazandere ve Servetiye Camii Köyü çevresinde asfalt ve parke çalışması yapılıyor.


4 BİN TON ASFALT


Kazandere Köyü’nde 800 metrelik yol bölümüne 4 bin 500 metrekare parke ile bin 600 metre bordür çalışması yapılacak. Grup yolu olarak hizmet veren Servetiye Camii Köyü ve Kazandere Köyü arasında kalan 6 kilometrelik yol bölümü de 4 bin ton sıcak asfaltla kaplanıyor.


Kocaeli Büyükşehir...