30 / 04 / 2024

başiskelede elektrik yatırımları

başiskelede elektrik yatırımları

Türkiye Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başiskele' de Ekim ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, elektriğe 20 milyon TL yatırım yapılacak dedi...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

Türkiye'nin son dönemler yaptığı yatırımların geri dönüşü olarak son1 senede elektrik ve doğalgaz ücretlerin da yüzde 52,4 seviyesinde indirim sağlandı. İndirimlerin durmayacağı ve Nisan ayından itibaren elektrik fiyatlarında da indirim olması bekleniyor.

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Bolvadin'de yeni yatırımların inşaatına başlandı!

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Av.Ömer Dayı Bolvadin’de inşaatına devam edilen yatırımlar ile ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Türklerin Küba'daki inşaat yatırımları artıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Küba'daki Türk yatırımları artıyor. İlişkilerimizi tarım, inşaat, altyapı, enerji, sağlık ve turizm sektörlerinde geliştireceğiz." dedi.

Kamu arazilerinin turizm yatırımlarına tahsisi için başvurular bugün son!

Kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvurular için bugün son gün. 

Turizm yatırımlarının satışı ve kiralanması için başvurular 5 Aralık'ta bitiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvuruların 5 Aralık'ta sona erdiğini açıkladı.

Türklerin yurtdışında doğrudan yatırımları artıyor!

Türk girişimciler başka ülkelerde yatırımlarını artıyorlar. Peki, Türk girişimcilerin yurtdışı yatırımlarının giderek artmasının nedenleri neler? 

Başbakan Yıldırım, İzmir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, KOSBİ Aktüel’e verdiği röportajda 520 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği kentin ekonomisini güçlendirecek yatırımların devam edeceğini müjdeledi. Yıldırım “İzmir’in ve İzmirlilerin gönlümde çok ayrı bir yeri var” dedi

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Araplar Türkiye'de turizm yatırımlarına başladı!

Arap Turizm Örgütü Başkanı Dr. Bandar Fahad al Fehaid, Arap ülkelerinin Türkiye'deki turizm yatırımlarının başladığını belirterek, "Biz de Arap Turizm Örgütü olarak bu yatırımları elimizden geldiği kadar desteklemeye çalışıyoruz." dedi.

Bursa Belediye Başkanları Gemlik'te yatırımları değerlendirdi!

Bursa Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı'na Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ev sahipliği yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde organize edilen yemekli toplantıda Bursa'daki yatırımlar konuşuldu.

başiskelede elektrik yatırımları Haberi

başiskelede elektrik yatırımları

Türkiye Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başiskele Ekim ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Karaosmanoğlu," 20 Milyon TL'lik elektrik projemiz var" dedi The Ness Otel'de gerçekleşen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele kaymakamı Ali Partal, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birlik Başkanı ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Afyon Karahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Samsun Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve birçok meclis üyesi katıldı. 3 Büyükşehir Belediyesi 9 İl Belediyesi ve 59 ilçe belediyesi ve 4 Belde Belediyesi birlik bünyesinde bulunuyor. 


'BAŞİSKELE TERMAL TURİZM BÖLGESİ OLARAK ANILACAK' 


Saygı Duruşu nda bulunulması ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz sözü alarak "Başiskele şuan da böyle bir organizasyona ev sahipliği yapıyorsa bunu biz başardık diyemeyiz. Büyükşehir...