20 / 05 / 2024

Başiskeleye otopark mı yapılıyor

Başiskeleye otopark mı yapılıyor

Başiskele Belediyesi tarafından otopark ile ilgili düzenleme çalışması yapılan Başiskele Sahili’nde bin 500 metrekare alan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından betonla kaplandı. Otopark, araç sürücüleri için büyük kolaylık olacak.

Ankara'ya yeni tren hattı müjdesi! Bakan Uraloğlu resmen açıkladı: Seferler yarın başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Ankara-Elmadağ Bölgesel Tren seferlerini 21 Mart'ta başlatacaklarını müjdeledi. Söz konusu seferler günde 6 sefer olarak yapılacak.

Evde Bakım Yardımı bekleyenlere Mart 2024 müjdesi! Paralar hesaplara peyderpey yatırılmaya başlandı!

Evde Bakım Yardımı bekleyen vatandaşlara Mart 2024 müjdesi geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Evde Bakım Yardımı'nın hesaplara yatırılmaya başlandığını müjdeledi.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde! En düşük emekli maaşı resmen 10 bin TL! Meclis'ten geçti!  

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisini yakından ilgilendiren maaş zammı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'nın verdiği müjdeyle memur emekli aylığı artış oranıyla eşitlenerek yüzde 49,25 olacağı açıklandı ve TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. 

En düşük kök emekli maaşı 11 bin 402 liraya dayandı: İşte SGK-SSK, Bağ-kur, Tarım'a yaklaşık yüzde 50 ek zam tablosu...

Emekli maaş çalışmalarına ilişkin çalışmalar devam ediyor. Yeniden hesaplanan maaşlara göre, En düşük kök emekli maaşı 11 bin 402 liraya dayandı. İşte SGK-SSK, Bağ-kur, Tarımı kapsayan yaklaşık yüzde 50'lik zam tablosu...

Emeklilere AK Parti Başkanvekili'nden müjde: En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi oluyor? Hemen bakın!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, emekli maaşlarına yapılacak ara zammın detaylarını açıkladı ve bu konuda yapılan çalışmaların ne zaman başlayacağını ilk kez duyurdu. Peki, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak 2023? İşte, emekli maaşı zammı son dakika haberi...

Gümüş ile ilgili tüm tahminleri unutun! İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu geldi! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Altın ve gümüş yorumları ile tanınan uzman isim İslam Memiş'ten gümüş fiyatları ile ilgili sil baştan yorum geldi. Gümüş yatırımcıları dikkat!

İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu!  Yatırımcıları peş peşe uyardı: Dikkat edin

Altın ver para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten dil baştan gümüş yorumu geldi. Yatırımcıları ''dikkat edin'' diyerek uyarıda bulundu.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde! Emekli Temmuz 2023 zammıyla tüm rakamlar yenilendi! Maaşlar rekora koşuyor!

Temmuz ayı itibariyle, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için uzun bir süredir beklenen zam müjdesi sonunda geldi. Emekli maaşlarında rekor bir artış gerçekleştirilecek. Yeni emekli maaş tablosu da açıklandı ve emeklilere yapılacak ödeme miktarları belirlendi. İşte, emeklilere ödenecek tutarlar...

İş Bankası'ndan müşterilerine çok önemli açıklama. Hemen başvuran alacak

İş Bankası'ndan kredi kampanyasına ilişkin çok önemli bir açıklama yapıldı. Banka, düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi verecek. Başvuru yapan müşteriler için hemen işlem başlatılacak. İşte detaylar...

Aile Bakanılığı müjdeyi verdi, 'Aile Destek' ödemesi değil ama TC Kimlik Kartı ile başvuran şimdi 3.336 TL ödeme alacak!

Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, işsizlikle mücadele kapsamında başlattığı işe başlama yardımı programıyla vatandaşlara maddi destek sağlıyor. İşte ayrıntılar...

İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının rekor kıracağını belirten açıklamalarda bulunmuştu. Seçim sonrası yeni açıklamalar yapan 'ten sil baştan gümüş yorumu geldi.  Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak.

Kredi kartı kullananlara müjde! E-Devlet’ten başvurarak bu parayı alabileceksiniz!

Bir kredi kartı sahibinin yıllık kart aidatının iadesi için başlattığı hukuk mücadelesinde mahkeme yurttaşın haklı olduğuna karar verdi. Emsal nitelikteki karar için haksız yere alınan 189 liralık kart aidatının yurttaşa iade edilmesi kararlaştırıldı.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde geldi! Bayram ikramiyesi için açıklama geldi!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine karşılıksız 2000 TL ödeme yapılacak. Devlet bayram harçlığı verecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ödeme için onay verdi.   İşte ödeminin tüm detayları...

Başiskeleye otopark mı yapılıyor Haberi

Başiskeleye otopark mı yapılıyor


Başiskele Belediyesi tarafından otopark ile ilgili düzenleme çalışması yapılan Başiskele Sahili’nde bin 500 metrekare alan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından betonla kaplandı. Otopark, özellikle yaz aylarında araç sürücüleri için büyük kolaylık olacak.

20 GÜNE HAZIR

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatıyla yaklaşık bin 500 metrekare alanda başlayan çalışmalar kapsamında otopark çevresine baskı beton desenli kaldırım çalışması yapılıyor. Yaklaşık 20 gün içinde tamamlanması planlanan çalışmaların ardından 100 araç kapasiteli otopark hizmete girecek.



Manşet...