03 / 05 / 2024

Başka Geri iletişim

Başka Geri iletişim

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Çağrıhan Araç  ve Adem Karadoğan tarafından kuruldu.

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Çağrıhan Araç  ve Adem Karadoğan tarafından kuruldu.

Tempo City Kağıthane iletişim!

Tempo City Kağıthane iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 217 daire ve 17 ticari birimden meydana gelen projede teslimlerin 2019 yılının Temmuz ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Sur Yapı Kağıthane iletişim bilgileri!

Arsa alanı 7 bin 782 metrekare olan Sur Yapı Kağıthane projesi 217 daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Projede ön satışlar başladı. Sur Yapı Kağıthane iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesinde toplamda 208 konut ve 50 ticari birim yer alacak. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kağıthane İva Suites iletişim!

Kağıthane İva Suites iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İva Suites fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim!

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 485 bin 137 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Kağıthane Vadipark Rezidans iletişim!

Kağıthane Vadipark Rezidans iletişim için 0212 939 55 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Satışların henüz başlamadığı proje Vadistanbul Teras etabının hemen yanında inşa edilecek.

Vadiyaka Cadde Başakşehir iletişim!

Vadiyaka Cadde Başakşehir iletişim için 0212 488 48 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Botanik Parkı’na 5 dakikalık mesafede olan proje 18 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

Adım İstanbul Başakşehir iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

DKY On Residence Kağıthane iletişim!

DKY On Residence Kağıthane iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. DKY On Residence Kağıthane projesinde fiyatlar 450 bin liradan başlayarak değişiyor...

Avrupa Konutları Başakşehir iletişim!

Daire tiplerinin 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje 7 blok şeklinde yükselecek. Avrupa Konutları Başakşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Kayaşehir Avrupa Konutları Başakşehir iletişim!

Kayaşehir Avrupa Konutları Başakşehir iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülen proje 7 blok halinde inşa edilecek.

Başka Geri iletişim Haberi

Başka Geri iletişim

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Çağrıhan Araç  ve Adem Karadoğan tarafından kuruldu.

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

a. Gemi ve yüzer yapıların hurdalarının materyallerinin geri kazanımı amacıyla parçalara ayrılması (sökülmesi) b. Otomobil, bilgisayar, televizyon vb. donanımlara ait hurdaların geri kazanım amacıyla parçalara ayrılması, c. Tasnif edilmiş metal dışı atıklar, hurdalar ve diğer parçaların genellikle mekanik veya kimyasal değişim işlemleri ile geri kazanılması d. İşlenmemiş ağaç, atık, hurda ve geri dönüştürülebilir malzemeler ile benzer ürünlerin toptan satışı. e. Çöpler, geri dönüştürülebilir maddeler, tekstil atıkları, vb tehlikesiz atıkların toplanması, inşaat ve yıkım atıklarının, çalı, çırpı, moloz gibi enkazların toplanması ve kaldırılması f. Patlayıcı, oksitleyici, yanıcı, zehirli, aşındırıcı, bulaşıcı...